Alles voor breien en haken!

 • Koffie & Wol - Aflevering 12

  De twaalfde en laatste aflevering: wat was het een mooi seizoen en wat hebben we veel plezier gehad! Natuurlijk is het seizoen nog niet afgelopen voordat we de laatste aflevering hebben gezien. Deze keer haakt Saskia een fleurige bloemenmand, breit Petra een kussen met bloemenpatroon, Lotte gaat naar de boerderij en natuurlijk hebben we de finale van de Stekensjaal! Kijk je mee?

  Lees verder


 • Cactus haken

  cactus-haken

  Cactus haken - Trend alert! De cactus is helemaal hot en een musthave voor in je hippe interieur. Van de prikkelige, kleurloze beauty moet je houden, dus wij komen met dit tedere alternatief. Zacht, knuffelbaar en kleurrijk zijn deze gehaakte cactusjes, en je hoeft alleen maar het patroon te volgen! 

  Lees verder


 • Koffie & Wol - Aflevering 11


  Aflevering 11! Haakster Marianne is in de studio te gast en vertelt ons alles over haar kleurrijke projecten. Saskia vilt een kussen, Petra breit een zomerse strandstoel en Lotte gaat op bezoek bij de 15-jarige Michelle. Uiteraard ontbreekt de stekensjaal niet! Kijk je mee?

  Lees verder


 • Opsteker van de maand: Netpatroon breien

  netstructuur-breisteek

  Iedere maand komen we met een steek waar je ontzettend veel leuke projecten mee kunt maken. Een opstekertje die net even iets anders is dan normaal. Deze keer gaan we voor een breipatroon met netstructuur. Ideaal voor zomerse projecten en om eindeloos te variëren!

  Lees verder


 • Koffie & Wol - Aflevering 10


  En we zijn alweer bij aflevering 10! Saskia haakt en pimpt een oud melkkrukje, Lotte ontmoet Tertia en Jolanda van CAL 2015 en Petra breit een sjaal met de zigzagsteek. Uiteraard gaan we weer verder met de Koffie & Wol Stekensjaal, met deze keer een bloemige toer! Kijk je mee?

  Lees verder


 • Sleutelhanger haken van mini Granny Squares

  sleutelhanger-haken-mini-granny-sguares

  Sleutelhanger haken - Deze toffe sleutelhanger van mini Granny Squares geeft je sleutelbos kleur! Uiteraard laat je je sleutels nu niet zomaar slingeren, met deze eye-candy mogen ze gezien worden! Lees snel verder voor het patroon en style 'm naar eigen smaak.

  Lees verder


 • Koffie & Wol - Aflevering 9


  In aflevering 9 van Koffie & Wol maakt Saskia een (spelden-) kussen, neemt Lotte een kijkje in het huis van haakster Annemarie Arts en breit Petra weer de sterren van de hemel met een tas én een armbandje. Hij zit weer boordevol, dus kijk je mee?

  Lees verder


 • Nieuw boek: Haken & Sfeer

  haken-&-sfeer-haakboek

  Nieuw boek: Haken & Sfeer - Van boeken krijg je nooit genoeg en al helemaal niet als hij weer boordevol inspiratie en gave projecten staat! In dit sfeervolle boek van Mireillle D'hous en Leonie Schellingerhout staan ruim 25 haakprojecten; van vrolijke slippers, omslagdoeken tot tassen en schalen voor de picknick. Lees snel verder en doe mee met onze winactie!

  Lees verder


 • Hartje haken voor de allerliefste mama

  moederdag-hartje-haken

  Hartje haken voor moederdag - De liefste moeder van de wereld moet natuurlijk verwend worden en hoe kan dit beter dan met een zelfgemaakt presentje? Haak dit snoezige hartje en stop 'm vol met liefde! Hoe je dit doet? Lees snel verder!

  Lees verder


 • Koffie & Wol aflevering 8


  Wat gaat de tijd toch snel; we zijn alweer toe aan Koffie & Wol aflevering 8! Dit keer zit hij boordevol inspiratie voor de zomer. Zo haakt Saskia een prachtige zomersjaal en breit Petra een stijlvolle shrug. Natuurlijk is ook Lotte deze week weer van de partij. Zij maakt kennis met de Facebookgroep 'De Anonieme Sjaal' en laat natuurlijk, geheel in stijl van deze groep, een sjaal achter voor een gelukkige vinder.

  Lees verder


 • Nieuw: Phildar Phil Papier

  phildar-phil-papier

  Phildar Phil Papier, een superleuk nieuw garen waarmee de zomer geheid een succes wordt! Het is eens wat anders, een garen van papier dat ideaal is voor zomerse projecten als een strandtas, zomerhoed of hippe clutch. 

  Lees verder


 • Opsteker van de maand - Wiggly steek

  wiggly-haaksteek

  Wiggly steek - Om kronkelig van te worden! Kussens heb je nooit genoeg en vooral niet met deze grappige techniek. De wiggly steek is niet moeilijk en het resultaat mag er zijn! Check deze opsteker van de maand en haak dit vrolijke kussen.

  Lees verder


 • Koffie & Wol - Aflevering 7


  In aflevering 7 van Koffie & Wol blijven we gewoon doorgaan met het maken van leuke projecten! Saskia vertelt over haar strandtas met ruiten, laat zien hoe je een bloemetje haakt en verwelkomt Monique Wolfkamp van het Nationaal Ouderenfonds. Petra breit een schattige knuffel, waarvan jij de naam mag verzinnen! Kijk je mee?

  Lees verder


 • Espadrilles haken voor Koningsdag

  holland-espadrilles-haken

  Espadrilles haken - Struin jij op koningsdag ook het liefst langs vrijmarkten? Of sta je lekker te feesten in het park of op het plein? Met deze espadrilles, speciaal voor koningsdag, kun je dit alles op vorstelijke voet meemaken! Helemaal in style én zelfgemaakt, heerlijk toch?

  Lees verder


Artikelen 1 tot 14 van 257 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 19