Alles voor breien en haken!

 

 • DROPS Supersale wol editie

  Drops-supersale-wol-editie

  Drops Supersale wol editie - Bedenk snel een reden om wol in huis te halen want het is de hele maand mei weer Drops Supersale! Profiteer van maar liefst 35% korting op alle mooie wol van Drops en maak er de mooiste projecten mee. Benieuwd welke garens allemaal meedoen? Lees snel verder!


 • Koffie & Wol Aflevering 8

  Koffie & Wol aflevering 8

  In deze kersverse aflevering van Koffie & Wol krijgen we bezoek van Wieke van Keulen. Zij vertelt alles over haar magazine, de totstandkoming daarvan en haar vele projecten. Daarnaast hebben Annemarie en Saskia natuurlijk weer gehaakt en gaan we verder met de stekendeken! Kijk je mee?


 • Alles is haken - Saskia Laan

  alles-is-haken-saskia-laan

  Alles is haken - Het nieuwe boek Alles is haken van Saskia Laan komt binnenkort uit! Natuurlijk zijn wij super trots op haar en staan we te popelen om het boek in het echt te bewonderen. Alles is haken belooft een waar kleurenfeestje te worden met heerlijke tomeloze haakprojecten. Maar wie had anders verwacht? We geven hier alvast een sneak preview dus lees snel verder...


 • Top 10 Moederdag cadeaus!

  Moederdag cadeau top 10

  Top 10 Moederdag cadeaus - Wil jij je lieve moeder in het zonnetje zetten? Dat kan natuurlijk iedere dag, maar op moederdag is dat extra leuk! Heb je nog inspiratie nodig voor een origineel cadeau voor je creatieve moeder? Met onze top 10 vind je geheid een leuk presentje...


 • Zomergarens: Lana Grossa Primavera

  lana-grossa-prima-vera

  Lana Grossa Primavera - Kleur en zomer zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Veel garens zijn geschikt voor zomerse projecten, maar de een nog net iets beter dan de ander. De bollen van Lana Grossa Primavera zijn geen uitzondering; kleur, licht en lucht maakt dit garen ideaal voor de meest zonnige projecten. Lees snel verder en laat je inspireren door de vele mogelijkheden met dit garen. 


 • Schilderijtjes haken voor moederdag

  moederdag-haakpatroon

  Schilderijtjes haken voor moederdag - De liefste moeder van de wereld verdient natuurlijk een mooi cadeau. En hoe leuk is het om haar lekker te verwennen met een zelfgemaakt presentje? Ga aan de slag met deze 'love-mobiel' en zorg dat jij helemaal klaar bent voor moederdag!


 • Koffie & Wol - Aflevering 7

  Koffie en wol aflevering 7

  In deze aflevering van Koffie & Wol haakt Saskia een tof home deco item, breit Petra een lekker accessoire voor de zomer en gaat Annemarie natuurlijk weer verder met het lenteboeket. Dit keer met de bloem van de liefde! Kijk je mee?


 • Vernieuwd Wolplein Inspiratiecentrum!

  vernieuwd-wolplein-inspiratiecentrum

  Hoera! Toeters en feestmutsen paraat want het Wolplein Inspiratiecentrum is vernieuwd! Natuurlijk vieren we dit met een feestje en daarvoor zijn júllie uitgenodigd. Lees snel wat we allemaal in petto hebben en zorg dat je er op 30 april bij bent!


 • Vlaggetjes haken voor Koningsdag

  vlaggetjes-haken-voor-koningsdag

  Vlaggetjes haken voor Koningsdag - Het einde van april nadert en dus komt het jaarlijkse oranjefeest er weer aan! Wij maken ons op voor een dag volop vrijmarkten, oud Hollandse spelletjes en oranje tompoezen. Om helemaal in stijl te gaan haken we deze vrolijke vlaggenlijn, want wat is een feestje zonder echte oranje-vlaggetjes?


 • byClaire Sparkle sjaal breien

  sparkle-zomersjaal-breipatroon

  byClaire Sparkle sjaal breien - De mogelijkheden met byClaire Sparkle zijn eindeloos! Ieder project krijgt met het mooie glittergaren een extra glamourous uitstraling, en dat was net wat we nodig hadden. Ga de zomer sprankelend in en brei dit leuke zomersjaaltje! 


 • Koffie & Wol - Aflevering 6

  Saskia koffie en wol

  Met Aflevering 6 van Koffie & Wol zijn we alweer op de helft van het seizoen. Wat gaat de tijd snel! Gelukkig hebben we nog vele mooie afleveringen te gaan, waarvan deze er één van is. Saskia gaat haken en pimpen, Lisanne van Draad en Praat komt op bezoek en er is uiteraard nog veel meer... Kijk je mee?


 • byClaire Sparkle kindervestje haken

  byclaire-sparkle-kindervestje-haken

  byClaire Sparkle kindervestje haken - De zomer komt eraan en dat vraagt om zomerse kleding! Na de zomertop, een heerlijke omslagdoek en een meidentopje gaan we nu voor een sprankelend kindervestje. Want ook aan de kleintjes hebben we gedacht! Lees snel verder voor het gratis patroon en ga aan de slag met het nieuwe garen byClaire Sparkle. 


 • byClaire Nr.3 Sparkle - sprankelend goed!

  ByClaire-sparkle-nr.3

  ByClaire nr.3 Sparkle - Na het succes van byClaire nr.1 en nr.2 verwent Claire Boeter ons opnieuw met een prachtig garen. ByClaire nr.3 is hét glittergaren van het moment. Sjaals, omslagdoeken, accessoires en home-deco krijgen met dit garen die extra glans die ze verdienen. Lees hier alle ins en outs over dit nieuwe garen! 


 • Koffie & Wol - Aflevering 5

  Koffie & Wol aflevering 5 s03

  In aflevering 5 van Koffie & Wol vliegen de zomerse projecten ons om de oren. Natuurlijk gaat Annemarie weer verder met haar lenteboeket, Saskia haakt een heerlijke stola en Petra breit een lekker zomervestje. Ook Lotte gaat op bezoek bij een interessant project... Kijk je mee?

Artikelen 1 tot 14 van 382 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 28

Moment...