Alles voor breien en haken!

 

 • Top 10 vakantieprojecten

  top 10 vakantieprojecten

  Top 10 vakantieprojecten - Wij zijn dol op lijstjes en ook voor de vakantie hebben we weer een fantastisch lijstje samengesteld. Want was is een vakantie zonder heerlijk vakantieproject? Ben jij een haakfanaat en nog op zoek naar het ultieme project voor de zomer? In deze top 10 zetten we de leukste projecten op een rijtje...  


 • 4. Tunisch haken: steek met overgehaalde lussen

  tunisch haken met overgehaalde lussen

  Tunische steek met overgehaalde lussen - De tunische haakcursus gaat als een speer! Inmiddels hebben we de eerste basissteken al gehad en gaan we nu verder met een leuke reliëfsteek. Krijgt jouw slinger al vorm? Lees snel verder voor de nieuwe instructie!


 • 3. Tunisch haken: Rechte steek

  Tunisch haken rechte steek

  Tunisch haken: Rechte steek - Na de succesvolle tricotsteek van vorige week gaan we in les 3 verder met de rechte steek. De rechte steek geeft een leuk ribbelpatroon en gebruiken we in het vijfde en zesde lapje van onze vlaggenlijn. Lees snel verder voor de nieuwe instructie!


 • Haken voor Kinderfeestjes

  Haken voor kinderfeestjes boek

  Haken voor kinderfeestjes is het nieuwe boek van Annemarie Arts. In dit vrolijke boek worden de leukste versieringen gemaakt om van iedere gelegenheid een feestje te maken! Van feestmuts en -slinger tot toeter en verjaardagstaart. Lees hier alvast de kersverse ins en outs van dit spiksplinternieuwe boek!


 • 2. Tunisch haken: Tricotsteek

  tunisch-haken-tricotsteek-haken

  Tunisch haken: Tricotsteek - In les 2 van de vijfdelige cursus Tunisch Haken gaan we aan de slag met een nieuwe steek! Na het succes van vorige week hebben we er alle vertrouwen in dat we ook deze week perfect gehaakte lapjes voorbij zien gaan komen. Deze week gaan we aan de slag met de tunische tricotsteek. Lees snel verder voor de uitleg!


 • DMC Natura Medium inspireert!

  dmc natura medium garen

  DMC Natura Medium - Laat de zomer zich dan eindelijk zien? Wel of geen weer, met deze patronen van het prachtige garen DMC Natura Medium krijg je in ieder geval de zomer in je bol. Laat je inspireren door het natuurlijke garen en de stijlvolle patronen!


 • Trendy zomerhemdje haken

  zomerhemdje haken

  Zomerhemdje haken - Zomerse topjes heb je nooit genoeg! En als de zomer wat minder is, dan trek je er toch gewoon een vestje over aan? Met deze top kun je namelijk alle kanten op: van de populaire boho-stijl tot casual op een jeans of klassiek op een pantalon. Wat voor jou? Ga snel aan de slag met het gratis patroon!


 • 1. Tunisch haken: basissteek

  tunisch-haken-basissteek-haken

  Tunisch haken: basissteek - Tunisch haken is super leuk en daar willen we zoveel mogelijk mensen van overtuigen. In deze vijfdelige cursus leren we je de basissteken - en alle variaties die je daarmee kunt maken - van deze leuke techniek. Lees snel verder voor de eerste les!


 • Mille Colori zomersjaal haken

  mille-colori-zomersjaal-haken

  Mille colori zomersjaal haken - Het is bijna vakantie dus hoog tijd om alvast een mooi vakantieproject te bedenken. Maar heb jij ook altijd zo'n moeite om te kiezen wat je meeneemt? Past het net niet allemaal in je koffer en moet je kiezen tussen een jurkje of je haakproject? Geen zorgen! Deze zomersjaal neemt weinig ruimte in beslag en je hebt er veel plezier van. Ideaal toch? Kijk snel verder voor het patroon. 


 • Drops Super Sale - Katoen editie

  drops-supersale-katoen-editie

  De DROPS Super Sale - katoeneditie is gestart! Deze leukste aanbieding van het jaar biedt lekker veel voordeel op de leukste katoenbolletjes. Was jij nog op zoek naar die ene gekleurde bol voor je amigurumi of die leuke combinatie voor je zomersjaal? Sla snel je slag met deze zomergarens en zorg dat je voldoende in huis hebt om lekker de hele zomer door te kunnen haken!


 • Online cursus: Tunisch haken - Leer het nu!

  Tunisch haken gratis online cursus

  Tunisch haken is helemaal hot! Het lijkt wel of de lange haaknaald staat voor extra 'lang' plezier. Wegens de vele enthousiaste reacties en de serieuze 'tunische haak-verslavingen' willen we graag iedereen besmetten met dit virus. Want wat is dit leuk! In deze online cursus leren je de komende weken stap-voor-stap deze leuke tunische haaktechniek. Doe je mee?


 • Stijlvol Amira vest breien

  lang yarns amira vest breien

  Amira vest breien - Ondanks dat het volop zomer is, zijn vestjes tijdens zo'n Hollandse zomer geen overbodige luxe. En als je dan toch een vest gaat maken, waarom dan niet meteen een elegant lang vest van een prachtige kwaliteit? Weer of geen weer: met dit Amira vest kom je in ieder geval stijlvol de zomer door. Lees snel verder voor het gratis patroon!


 • Top 10 zomerprojecten

  Top 10 zomerprojecten om te haken en breien

  Top 10 zomerprojecten - De zomer is nu echt in aantocht dus hoog tijd voor een zomerproject. Weet je van gekte even niet meer wat je moet breien of haken? Geen nood, want wij helpen je met kiezen! In deze top 10 zetten we de populairste zomerprojecten van Wolplein op een rijtje.


 • Alles is haken SPECIAL - Saskia Laan

  alles-is-haken-saskia-laan

  Alles is haken - Het nieuwe boek Alles is haken van Saskia Laan is uit! Natuurlijk zijn wij super trots op haar en staan we te popelen aan de slag te gaan met alle projecten. Alles is haken is een waar kleurenfeestje met heerlijke tomeloze haakprojecten en kleurrijke accessoires. Maar wie had anders verwacht? Lees hier alle ins en outs... 

Artikelen 1 tot 14 van 406 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 29

Moment...