Alles voor breien en haken!

 

 • Trendy zomertruitje breien

  zomertruitje-breipatroon

  Zomertruitje breien - Al laat de zomer nog even op zich wachten, je kunt er maar alvast klaar voor zijn! Met dit trendy zomertruitje haal je een basic maar chic item in huis, waarmee je eindeloos kunt combineren. Draag het op en stoere jeans of een nette pantalon en varieer met kleur. Met zo'n item hoop je dat de zomer nog maanden voortduurt toch?


 • Koffie & Wol Aflevering 11

  Koffie & Wol aflevering 11

  Aflevering 11 van Koffie & Wol! De op één na laatste aflevering van het seizoen alweer. Wat gaat het snel en wat zijn we nog lekker aan het genieten. Deze aflevering geeft Annemarie extra body aan haar lenteboeket, Saskia haakt een leuke shopper en Petra heeft een heerlijk royaal project gebreid. Kijk je mee?


 • ByClaire nr.1 lente square kussen haken

  ByClaire-granny-kussen-haakpatroon

  Lente square kussen haken - In een hoek op de bank, in een lekkere fauteuil of op de brede vensterbank voor het raam; het maakt niet uit waar hij ligt, dit heerlijke kussen brengt de zon in huis! Haakster Janneke Assink kiest voor vrolijke zachte kleurtjes van het mooie garen byClaire nr. 1, maar hoe gaaf is het om er je eigen draai aan te geven? Kies je favoriete kleurencombinatie en ga aan de slag met dit gratis patroon!


 • Koffie & Wol Aflevering 10

  Koffie & Wol

  In deze nieuwe aflevering van Koffie & Wol krijgen we bezoek van Kristel Droog! Zij vertelt alles over haar amigurumi's en haar aankomende boek. Petra vinden we weer in het winkeltje, Saskia en Annemarie hebben gehaakt en Lotte gaat naar een hele bijzondere tentoonstelling. Kijk je mee? 


 • Zomers ajour vestje breien

  Detente vestje breien in ajourpatroon

  Ajour vestje breien - Ben jij nog op zoek naar een lekker item voor de zomer? Ga aan de slag met het patroon van dit heerlijke vestje en je hebt een ideaal item voor op zomerse dagen! Draag het over een kleurrijke top, op een leuke jurkje of op een basic shirt; het ajour vestje kan voor alle gelegenheden! 


 • Koffie & Wol - Aflevering 9

  koffie en wol aflevering 9

  Het is vandaag alweer tijd voor de 9e (!) aflevering van dit seizoen van Koffie & Wol. Wat gaat het snel! In deze aflevering haakt Saskia een sprankelende vlaggenlijn, Petra heeft een tof kussen gebreid en Annemarie heeft een nieuwe bloem voor haar lenteboeket. En hoe zou het met de stekendeken gaan?


 • Katia Bombay zomervest haken

  Bombay-vest-patroon

  Katia Bombay zomervest haken - Licht, lucht en kleur staat deze zomer centraal. En laat nou net dit leuke patroon daar naadloos op aansluiten! Wij haken voor de warme zomerdagen een leuk vestje van Katia Bombay. Laat je verrassen door het vrolijke patroon en de prachtige kleurverlopen!


 • DROPS Supersale wol editie

  Drops-supersale-wol-editie

  Drops Supersale wol editie - Bedenk snel een reden om wol in huis te halen want het is de hele maand mei weer Drops Supersale! Profiteer van maar liefst 35% korting op alle mooie wol van Drops en maak er de mooiste projecten mee. Benieuwd welke garens allemaal meedoen? Lees snel verder!


 • Koffie & Wol - Aflevering 8

  Koffie & Wol aflevering 8

  In deze kersverse aflevering van Koffie & Wol krijgen we bezoek van Wieke van Keulen. Zij vertelt alles over haar magazine, de totstandkoming daarvan en haar vele projecten. Daarnaast hebben Annemarie en Saskia natuurlijk weer gehaakt en gaan we verder met de stekendeken! Kijk je mee?


 • Alles is haken - Saskia Laan

  alles-is-haken-saskia-laan

  Alles is haken - Het nieuwe boek Alles is haken van Saskia Laan komt binnenkort uit! Natuurlijk zijn wij super trots op haar en staan we te popelen om het boek in het echt te bewonderen. Alles is haken belooft een waar kleurenfeestje te worden met heerlijke tomeloze haakprojecten. Maar wie had anders verwacht? Lees hier alle ins en outs... 


 • Top 10 Moederdag cadeaus!

  Moederdag cadeau top 10

  Top 10 Moederdag cadeaus - Wil jij je lieve moeder in het zonnetje zetten? Dat kan natuurlijk iedere dag, maar op moederdag is dat extra leuk! Heb je nog inspiratie nodig voor een origineel cadeau voor je creatieve moeder? Met onze top 10 vind je geheid een leuk presentje...


 • Zomergarens: Lana Grossa Primavera

  lana-grossa-prima-vera

  Lana Grossa Primavera - Kleur en zomer zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Veel garens zijn geschikt voor zomerse projecten, maar de een nog net iets beter dan de ander. De bollen van Lana Grossa Primavera zijn geen uitzondering; kleur, licht en lucht maakt dit garen ideaal voor de meest zonnige projecten. Lees snel verder en laat je inspireren door de vele mogelijkheden met dit garen. 


 • Schilderijtjes haken voor moederdag

  moederdag-haakpatroon

  Schilderijtjes haken voor moederdag - De liefste moeder van de wereld verdient natuurlijk een mooi cadeau. En hoe leuk is het om haar lekker te verwennen met een zelfgemaakt presentje? Ga aan de slag met deze 'love-mobiel' en zorg dat jij helemaal klaar bent voor moederdag!


 • Koffie & Wol - Aflevering 7

  Koffie en wol aflevering 7

  In deze aflevering van Koffie & Wol haakt Saskia een tof home deco item, breit Petra een lekker accessoire voor de zomer en gaat Annemarie natuurlijk weer verder met het lenteboeket. Dit keer met de bloem van de liefde! Kijk je mee?

Artikelen 1 tot 14 van 389 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 28

Moment...