Droomdeken CAL - Doe jij mee?

Droomdeken CAL

Droomdeken CAL - Altijd al willen wegdromen onder je eigengemaakte deken? Met deze Droomdeken CAL kan dat! Binnenkort starten wij namelijk met een heerlijke Crochet Along van een prachtige deken. De deken is warm, zacht en sluit helemaal aan op de trends van het moment. Hoe de CAL eruit gaat zien? Lees hier alle ins en outs!

Crochet Alongs zijn helemaal hip en ook wij krijgen er geen genoeg van. Omdat wij graag zoveel mogelijk mensen met dit 'virus' willen besmetten starten we met de enige echte Doomdeken CAL.

De Droomdeken is gemaakt van Phildar Partner 6, een zacht garen dat uitstekend geschikt is voor home deco. Het garen haak je doorgaans op naalden 5-6 mm en is samengesteld uit 50% Polyamide, 25% Wol en 25% Acryl.

Tessa van Riet-Ernst, bekend van Woolytoons, heeft de droomdeken ontworpen en neemt je aan de hand van stap-voor-stap video's mee in het haakproces. Wil je leren haken of ben je een gevorderde haakster? Voor iedereen is de Droomdeken CAL een heerlijk project om al hakende bij weg te dromen.Haakpatroon droomdekenDroomdeken CAL kleuren

Alles wat je moet weten over de Droomdeken CAL

De CAL bestaat uit 12 lessen en de eerste video verschijnt op 19 september. Omdat ook beginners moeten kunnen aanhaken, beginnen we met een eerste introductieles. Hierin wordt aandacht besteed aan je zithouding, draadspanning, hoe je je haaknaald moet vasthouden en hoe de ketting van lossen gehaakt wordt. Heb je de allereerste basis van het haken al onder de knie? Dan kun je gewoon vanaf 3 oktober aanhaken bij het patroon!

Droomdeken CAL Acier

Voor iedereen
Speciaal voor iedereen die wil leren haken, wordt de CAL ondersteund met stap-voor-stap video's. In de introductieles legt Tessa de beginselen van het haken uit en krijg je tips over hoe je het best aan de slag kunt gaan.

Droomdeken CAL Renne

Wanneer start de CAL?
Op maandag 3 oktober trappen we af met het eerste echte patroon. Vanaf dan krijg je iedere week een nieuw deel van de droomdeken waar je mee aan de slag kunt.

Droomdeken CAL BrumeStyling Droomdeken: Liefhebberij

Pakketten
Om mee te kunnen doen heb je natuurlijk zo'n prachtig Droomdeken CAL pakket nodig. Je kunt kiezen uit 4 trendy woonkleuren die je kunt afstemmen op je interieur. Het pakket bestaat uit voldoende bollen voor de royale deken, een bijpassend label en twee leuke kaarten. Bestel het pakket hier.

Wat heb je nodig?
- Droomdeken CAL pakket
- Haaknaalden 5, 6, 8 en 9
- Markeerringen

Afmeting: De deken is (zonder franjes) lengte ±170 cm x breedte ±130 cm groot.
Let op! Jou afmetingen kunnen hiervan afwijken, iedereen haakt anders en iedereen komt op andere afmetingen uit.

Alles op een rijtje:

Heb jij wel eens met een CAL mee gedaan?

Geef een reactie

223 reacties

Moment...