Doe mee met de Goedgemutste Breicampagne 2017

Goedgemutste Breicampagne: creatief voor het goede doelBen jij ze ooit weleens tegengekomen in de winkel: Innocent smoothies met een vrolijk mutsje erop? Het zou zomaar kunnen. Deze winter gaat de Goedgemutste Breicampagne van het sapjesmerk namelijk haar twaalfde jaar in. Ook zin om mutsjes te breien of haken voor het goede doel? Lees snel verder. 

De Goedgemutste Breicampagne is een leuk initiatief van Innocent om zich in te zetten voor het Nationaal Ouderenfonds. En Wolplein doet weer mee! Brei of haak jij ook mee voor het goede doel? Insteken, omslaan, doorhalen en opsturen! Zo simpel is het om een bijdrage te leveren aan de campagne. Je hoeft namelijk alleen maar een mutsje te breien – of haken, wat jij wilt. Als dat gelukt is, mag je er gerust nog eentje maken. Of tien. De mutsjes hoeven niet perfect te zijn. Als jij er je best op hebt gedaan, zijn wij (en het Ouderenfonds) er blij mee.

Hoe werkt het?hoe-werkt-brei-mee-met-innocentOp de website van de Goedgemutste Breicampagne vind je heel veel leuke patronen voor beginners, gevorderden of experts. Je kunt het beste gebruik maken van een dun garen dat geschikt is voor naald 3/4. Denk bijvoorbeeld aan Stylecraft Special DK, Yarn and Colors Charming of Phildar Partner 3.5.

Ben je overtuigd?

Net zo enthousiast als wij over de mutsjescampagne? Je mag zoveel mutsjes maken als je wilt – zo leuk! Lever ze in ieder geval in voor 8 december 2017. En in de tussentijd kun je je enthousiasme delen in de Facebook-groep van de campagne.

haak-de-leukste-mutsjes

Je gebreide of gehaakte mutsjes inleveren

  • Neem ze mee op je volgende bezoek naar ons inspiratiecentrum in Zaltbommel (meteen een goede reden om langs te komen) of verstuur ze per post;
  • Neem ze mee naar de KreaDoe in de Jaarbeurs, Utrecht die dit jaar plaatsvindt van 1 t/m 5 november en breng een bezoek aan onze kraam;
  • Verstuur ze gratis naar Innocent:

Pantar, t.a.v. De Goedgemutste Breicampagne
Antwoordnummer 1181
1110 VB Diemen

Ben jij ondanks de duidelijke patronen nog niet zo’n held in breien of haken, maar wil je wel een bijdrage leveren aan dit goede doel? Koop vanaf januari een Innocent smoothie met een gebreide of gehaakte muts. Innocent verkoopt namelijk niet alleen producten die goed smaken, maar die ook nog eens goed voor je zijn. En voor een ander, want op deze manier draag je alsnog je steentje bij aan de Goedgemutste Breicampagne!

Verschillende-innocent-mutsjes

Wat je misschien ook leuk vindt:

Geef een reactie

13 reacties

Moment...