100 Kleuren Zigzag Deken Haakpakket

Pakketten
EAN:2990000034830

100 Kleuren zigzag deken Haakpakket - Een prachtige deken in 100 kleuren, daar moet je toch mee aan de slag? Deze prachtige zigzag deken is een echte eye cather. De royale deken is ± 130 x 250 cm groot en door de open structuur niet al te zwaar. Ga jij de uitdaging aan?

Met één pakket kun je twee dekens van dezelfde grootte maken. Wil je liever een grotere deken maken? Het pakket bevat genoeg garen om de grootte aan te passen en er bijvoorbeeld een mooie tweepersoons sprei van te maken!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 180,00

Adviesprijs: € 200,00

- 10%

Details

Benodigdheden:
- Haaknaald 3,5 mm

Pakket bestaat uit:
- Haakpatroon voor Zigzag Deken
- 100 bollen Yarn and Colors Must-Have (100% Katoen)

Productvideo

Beoordelingen (1)

Prima garen, mooi eindresultaat, waardeloos patroonBeoordeling door Annelies
Het garen is prima, lijkt erg veel op andere soorten katoengaren van andere merken. Haakt lekker weg en de volgorde van de kleuren in de deken is heel eenvoudig omdat de bolletjes katoen genummerd zijn. Inmiddels is de deken af. Erg mooi geworden. Enige nadeel vind ik dat de deken erg lang is in verhouding tot de breedte, maar dat is puur persoonlijke smaak. :)
In het patroon dat wordt meegestuurd staan fouten waardoor het mij als ervaren haakster niet lukte het patroon kloppend te krijgen. Uiteindelijk de helpdesk gemaild die een diagram stuurde dat wel klopte. Nogal slordig dat een pakket dat best wel duur is, een patroon bevat met fouten... Geplaatst op 31-12-2017

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Moment...