Prym Punnikmolen

Punnikpoppetjes
EAN:4002276241459

Prym Punnikmolen - Gebruik jij het liefst gepunnikte draden voor je project? Met deze handige punnikmolen maak je in korte tijd gelijkmatige punnikwerken. Zorg dat je draad goed om de haakjes zit, hang een magneetje aan het uiteinde van je draad en draaien maar! De punnikmolen is zeer gemakkelijk in gebruik.

Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

€ 19,90

Beoordelingen (1)

wondermachineBeoordeling door Francis
Eigenlijk wil ik deze beoordeling niet schrijven, want dan wil iedereen hem kopen!! En nu heb ik nog het gevoel uniek te zijn met mijn kunstwerken. Maar eerlijk is eerlijk, het is een supermachine en dat mag gezegd worden. Waarom zou je hem willen kopen? Omdat je meters wilt hebben ben touw in de kleur die jij hebt uitgekozen. Het gaat je dus niet om de meditatieve handeling van het lusje om het haakje trekken, zoals je dat op een poppetje zou doen... alhoewel het draaien aan het zwengeltje ook aardig hypnotiserend kan werken;-).
Nee, je gebruikt deze machine om meters te maken zodat je van die meters een mooie poef op de dikste naald kan haken! Of om van dat dikke touw een mat of riem of armband te maken. En het werkt geweldig! Enige waarschuwing is, laat hem niet uit je handen vallen want dan valt ie uit elkaar en de naalden er terug in frotten is onbegonnen werk... Tip dus om de bodemplaat vast te plakken aan de molen!! Geplaatst op 16-05-2017

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Moment...