Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €75,- binnen Nederland en België
Veilig betalen met iDeal en PayPal
14 dagen retourgarantie
Garens altijd van hetzelfde verfbad

Cadeautips voor de feestdagen - Onze haaksters kiezen!

Cadeautips voor de feestdagen - Onze haaksters kiezen!
Geplaatst op 30-11-2017 door api_more2make.nl

De feestdagen komen steeds dichterbij en dat betekent cadeautjes uitzoeken.  Ben of ken jij iemand die helemaal verslingerd is aan breien of haken? Dan ben je bij Wolplein aan het juiste adres voor de beste cadeautips! Niet voor niets wordt ons inspiratiecentrum ook weleens vergeleken met een snoepwinkel voor brei- en haakverslaafden. Onze Wolplein haaksters – Annemarie, Monique en Saskia – gingen op onderzoek uit en kwamen met hun persoonlijke cadeautips voor de feestdagen!

Cadeautips voor de feestdagen: Monique

Cadeautips voor de feestdagen: de keuzes van Monique

'Wolplein heeft zoveel mooie dingen, het blijft natuurlijk ontzettend moeilijk om daaruit te kiezen! Toch zou ik op dit moment de Durable Double Four aanraden als cadeautip. Ik vind de kleuren zo mooi. Het katoengaren is namelijk verkrijgbaar in 41 verschillende tinten met een mooie matte look. Als ik ze in het inspiratiecentrum zie liggen borrelen er gelijk een aantal ideeën bij me op. Daar horen ook accessoires bij die ik erg leuk vind: kralen, houten ringen, metalen ringen, een portemonneesluiting. Dus als ik mag kiezen ga ik met een groot pakket vol bollen en accessoires naar buiten. Daar kom ik de feestdagen zeker mee door! En na de feestdagen gaat er weer gewoon een ander pakket mee naar huis.'

Cadeautips voor de feestdagen: Annemarie

Cadeautips voor de feestdagen: de keuzes van Annemarie

'Met de mini Sparkle bolletjes van byClaire geef je je haakwerk net dat extra beetje bling bling! Eén van de beste cadeautips voor de feestdagen als je het mij vraagt. Het glittergaren is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, maar ik kan echt niet kiezen welke ik het mooiste vind. Daarom is de speciale byClaire Sparkle bewaarbox die binnenkort verschijnt zo handig; hier zitten ze allemaal in! Over bewaren gesproken… De opbergmanden met stippen zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook super gemakkelijk in gebruik. En mag ik nog één ding noemen? De feestdagen zijn niet compleet zonder het Kerststal Haakpakket! Je shopt ‘m deze week met korting.'

Cadeautips voor de feestdagen: Saskia

Cadeautips voor de feestdagen: de keuzes van Saskia

'Mijn cadeautips voor de feestdagen? De Amour haaknaalden van Clover staan met stip op nummer één! Ik ben al jaren fan en dat gaat ook niet meer stoppen. Want je wordt toch gewoon blij van deze ergonomische haaknaalden? Je kunt eindeloos haken zonder pijn én iedere naalddikte heeft zijn eigen kleur! Kleur is sowieso iets waar ik gek op ben! Als ik de kerstboom vol patroontjes in het inspiratiecentrum zie wil ik meteen alle kleuren van de Rico Creative Bubble hebben. En de vrolijke bollen Lang Yarns Young staat ook nog op mijn verlanglijstje! Genoeg te wensen dus.'

We kunnen het ons niet voorstellen, maar als je nog even niet kunt kiezen uit het ruime aanbod hebben we nog een andere oplossing: de Wolplein cadeaubon. Hét cadeau voor iedereen die verslingerd is aan breien en haken. Je hebt al een cadeaubon vanaf €10. Fijne feestdagen!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen