Nieuw boek: Alles is Haken Home

Alles is Haken home: het nieuwste boek van Saskia Laan

Alles is Haken Home – Dat Saskia Laan overal haar vrolijke draai aan weet te geven, ontdekten we al in haar eerste boek Alles is Haken. Deze maand komt de creatieveling met een nieuw boek boordevol kleurrijke haakdecoraties om je huis nog gezelliger te maken: Alles is Haken Home. Wat zijn wij trots op haar!

In het prachtige boek – waarin een duidelijke uitleg en een sfeervolle vormgeving hand in hand gaan – vind je ruim 20 spetterende haakpatronen. Blader door Alles is Haken Home voor gehaakte omslagdoeken, een dromenvanger (voorproefje!), kussens, plaids en tunisch haken. Eenmaal aan de slag met een patroon is er niets lekkerder dan je gedachten laten gaan terwijl de steken onder je handen wegglijden. Het haak-advies van Saskia? Laat het haakpatroon af en toe zelfs een beetje los en geef je eigen creativiteit de vrijheid.

Kleurrijke haakdecoraties om je huis nog gezelliger te maken

Alles is Haken Home boeklancering

Nieuwsgierig geworden naar het boek? Op zaterdag 16 september organiseren wij een grootse Alles is Haken Home boeklancering in het Wolplein inspiratiecentrum. Want een nieuw boek over haken is alle reden voor een feestje vinden wij! En natuurlijk is Sas daar zelf ook bij. Dus wil je heel graag een gesigneerd exemplaar van het boek of een praatje maken met Saskia? Je bent van harte uitgenodigd van 11.00 tot 13.30 uur in Zaltbommel om je door haar te laten inspireren.

Boeklancering Alles is Haken Home

Beleef een gezellige dag in het inspiratiecentrum

Ons inspiratiecentrum is een gezellige showroom van 250 m2 waar het gehele assortiment van Wolplein live te bewonderen is. Hoewel het boek Alles is Haken Home op deze dag in de schijnwerpers staat, vind je er namelijk ook eindeloos veel kleuren wol en garens, accessoires en magazines. Zo schaf je dus ook meteen heel makkelijk de benodigde materialen voor je nieuwe haakproject aan. Kun je er niet bij zijn? Reserveer nu alvast je eigen exemplaar en hij valt binnenkort gesigneerd op je deurmat. Alles is Haken Home zorgt er gegarandeerd voor dat je je haaknaald niet kunt laten liggen!

Kleurrijke haakdecoraties om je huis nog gezelliger te maken

Geef een reactie

Moment...