Alles is haken SPECIAL - Saskia Laan

alles-is-haken-saskia-laan

Alles is haken - Het nieuwe boek Alles is haken van Saskia Laan is uit! Natuurlijk zijn wij super trots op haar en staan we te popelen aan de slag te gaan met alle projecten. Alles is haken is een waar kleurenfeestje met heerlijke tomeloze haakprojecten en kleurrijke accessoires. Maar wie had anders verwacht? Lees hier alle ins en outs... 

Achter de schermen is Saskia Laan al maanden bezig met haar nieuwe boek Alles is haken. Af en toe hebben we een tipje van de sluier gekregen, maar het was een grote verrassing toen we eindelijk het boek in handen hadden. Wat heerlijk om er doorheen te bladeren!

Speciaal voor de gelegenheid hebben we een aflevering gemaakt rondom het boek. Leer Saskia kennen zoals ze is, hoor hoe ze is begonnen met haken en waar ze haar inspiratie vandaan haalt. En ben je benieuwd naar de boeklancering? Bekijk de hele aflevering en je bent helemaal op de hoogte!


Saskia-Laan-Boek-Alles-is-haken-projecten

Projecten in Alles is haken

In Alles is haken word je verwend met ruim 25 kleurrijke patronen voor accessoires voor binnen en buiten. Van kussens, dekens en poncho's tot lampionnen, vlaggen en slofjes; in dit boek kom je aan inspiratie niets tekort. Door de mooie sfeerbeelden is zelfs het doorbladeren van het boek al een feestje! Daarnaast zijn alle patronen ook nog eens stapsgewijs beschreven en voorzien van duidelijke haakschema's. Zo kan iedereen ermee aan de slag!

Workshops
Vanaf juni zal Saskia Laan ook workshops gaan geven in de thema van het boek. Onder andere van het mooie lange vest en de opengewerkte omslagdoek zal zij diverse ochtenden en middagen vullen met leuke workshops. Op onze workshop-pagina kun je je alvast inschrijven voor de eerste workshops!

alles-is-haken-boekHeb jij het boek al in huis?

Geef een reactie

9 reacties

 • Sarai

  Dubbel feest, want op die dag vier ik mijn verjaardag!
  Gefeliciteerd met de lancering van het boek! En veel plezier op het feestje!
  Ik haak hier vrolijk verder

 • Ineke Buijs

  50? 100? Dat wordt in een slaapzak voor de deur liggen! En hopen dat de fietsenautomaat op het station niet leeg is. Ik heb nu al stress :-)
  Leuk leuk! Dol op haakfeestjes!

 • Anja

  Wat een leuk filmpje en wat een leuk huis waar je in woont, die zolder is te gek!
  Ik werk in een openbare bibliotheek en promoot je boek altijd onder de haaksters die komen!

  Ga zo door!

 • Annette

  Superleuk, gezellig en vrolijk. Komt Saskia aan het woord, en horen wij haar vrolijke lach, dan gaat overal de zon schijnen!!!
  Bedankt allemaal, voor koffie & wol, voor de gezelligheid, de prachtige projecten en het mooie boek.
  Ja.....echt tomeloos genieten!!!

 • sandra

  wat een leuk filmpje me zoon en ik hebben heerlijk samen gekeken. en kat vind me zoon wel heel lief. ;-)

 • Margreet

  Wat een geweldige aflevering! En je bent zeker een voorbeeld hoor Saskia, in elk geval voor mij! Ik wordt zo blij van je projecten, de kleuren, de materialen, het verhaal erbij, jou vrolijke persoontje.... Heerlijk om naar te kijken, als afleveringen van koffie & wol, boeken en ook deze afleveringen weer. Ik krijg er positieve energie van. En dan ben je ook nog net mijn boek aan het signeren op het eind van het filmpje...toevallig hoor! Heel veel succes met alles en ik blijf je volgen hoor!

 • Ans

  Wat een super leuk boek! Ik kan bijna niet kiezen waar ik als eerste mee ga beginnen :) Duidelijke uitleg waardoor ik als beginnende haakster ook een wat moeilijker project kan maken.
  Wel erg jammer dat het vest er alleen in maat M/L in staat. Zelf heb ik maat S en ik haak nog niet zo lang, zelf het patroon aanpassen gaat mij nog niet lukken. Groetjes Ans

 • Marie-Anne Bosselaar

  Hoi Saskia, wat jammer dat je gestopt bent bij, koffie en wol. Ik vond het erg leuk om naar je te luisteren. Onbegrijpelijk dat je weg bent. In mijn beleving, had je een hele leuke baan. Nou hoop je nog wel bezig te zien. Hartelijke haakgroetjes Marie-Anne.

Moment...