Amigurumi festival - 2 Februari 2019

Zaterdag 2 februari vieren we in ons Inspiratiecentrum een amigurumi feestje! Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gehoord van deze Japanse haaktechniek of juist al heel veel van deze vrolijke knuffeltjes hebt gehaakt; we bieden volop 'amigurumi inspiratie' voor iedereen! Bewonder vele amigurumi's, ontmoet bekende amigumuristen, profiteer van korting en ontdek ons allernieuwste amigurumi project! Kom jij ook? 

Amigurumi festival vindt plaats in ons gezellige Inspiratiecentrum op zaterdag 2 februari van 11.00 - 15.00 uur. Zet deze datum in je agenda want dit wil je niet missen! Naast dat we je volop inspiratie bieden om (nog meer) amigurumi's te haken, kun je ook alle benodigdheden shoppen in het Inspiratiecentrum. Lees mee en ontdek alle activiteiten en acties tijdens het amigurumi festival!

Ontmoet bekende amigurumisten

Op het Amigurumi Festival zijn er 9 bijzondere gasten aanwezig! Ze zijn een ster in het bedenken, ontwerpen en haken van amigurumi's, oftewel bekende amigurumisten. We kunnen je overtuigen door te vertellen wat voor geweldige creaties ze gehaakt hebben maar dit moet je met eigen ogen zien. Bekijk nu alvast op Instagram de zelf ontworpen amigurumi's van deze creatievelingen (op de bovenstaande foto zie je de Instagramaccounts staan van elke amigurumist). Naast dat ze je graag inspireren, met je op de foto gaan en vragen beantwoorden, nemen de amigurumisten natuurlijk ook heel veel amigurumi's mee! Ontdek bijvoorbeeld de prachtige bloemenpoppen van Zabbez, de vrolijke en schattige (fantasie)dieren van SugarySweetDesign zoals dino's en eenhoorns of de zeer geliefde en kleurrijke papengaaien, kippen en giraffen van Stip en Haak.

Lancering van het nieuwe Amigurumi patronenboekje | thema CIRCUS!
 Amigurumi festival

Speciaal voor het Amigurumi festival brengen we een boekje uit met daarin 4 geweldige Amigurumi patronen. Het patronenboekje is voor het eerst verkrijgbaar op het Amigurumi festival en natuurlijk kun je dan ook de voorbeelden bewonderen! In dit geweldige boekje staan 4 patronen van cirusartiesten. Van deze vrolijke circusartiesten krijg je enorme haakkriebels! Deze showpony, circusclown, aap de directeur en pinguïn acrobaten maken er samen een kleurrijke circusvoorstelling van!

 Amigurumi festival

De haakpatronen stuk voor stuk uniek doordat 4 Amigurumi specialisten ieder één patroon hebben ontworpen. De ontwerpers zijn: Roos van Asperen (Roosjes haakbeestjes), Marjan van der Leer, Annemarie Arts (Haakidee) en Marcha (SugarySweetDesign). Deze dames zijn zeer ervaren haaksters en hebben al heel veel Amigurumi's ontworpen. Ze hebben allemaal een unieke stijl maar ze hebben wel 1 ding gemeen; ze haken vrolijke, schattige en kleurrijke amigurumi's. En dit is ook weer terug te zien in de circusartiesten!

10% korting op alle amigurumi benodigdheden
 Amigurumi Festival

Je amigurumi's worden nog mooier met de juiste accessoires. Veiligheidsogen, neuzen, kralen, ringen, haakkatoen (Catania en Must-Have), muziekdoosjes, vulling en nog veel meer zijn verkrijgbaar in ons Inspiratiecentrum. En alleen tijdens het amigurumi festival ontvang je 10% korting op al deze amigurumi benodigdheden! Onze medewerkers en de amigurumisten adviseren je graag over de juiste producten.

 


Waar: Wolplein Inspiratiecentrum - Valeton 9a, Zaltbommel
Wanneer: Zaterdag 2 februari 2019 van 11:00 tot 15:00 uur
Entree: Gratis entree en vrij parkeren!


 Tot zaterdag 2 februari 2019! 

Geef een reactie

8 reacties

Moment...