Amigurumi festival - Zaterdag 23 november 2019

Zaterdag 23 november 2019 is het Amigurumi Festival in ons Inspiratiecentrum met een extra feestelijk thema, namelijk kerst! Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gehoord van deze Japanse haaktechniek of juist al heel veel van deze vrolijke knuffeltjes hebt gehaakt; we bieden volop amigurumi-inspiratie voor iedereen! Bewonder de nieuwe amigurumi patronen die ontzettend leuk staan in je kerstboom, ontmoet vele bekende amigurumisten en bekijk al hun creaties. Daarnaast profiteer je ook nog van korting op alle amigurumi benodigdheden. We vertellen je er graag meer over.

Amigurumi festival vindt plaats in ons gezellige Inspiratiecentrum op zaterdag 23 november 2019 van 11.00 - 15.00 uur. Zet deze datum in je agenda want dit wil je niet missen! Naast dat we je volop inspiratie bieden om (nog meer) amigurumi's te haken, kun je ook alle benodigdheden met korting shoppen in het Inspiratiecentrum.

Wat: Amigurumi Festival 23 November 2019
Wanneer: Zaterdag 23 November 11:00 - 15:00 uur
Waar: Wolplein Inspiratiecentrum, Valeton 9a in Zaltbommel

Speciaal voor het Amigurumi Festival zijn er door bekende haaksters 8 patronen ontworpen in het thema kerst! Dit zijn schattige amigurumi’s die geweldig staan in je kerstboom. Deze kersthangers zijn ontworpen door bekende en mindere bekende haaksters die enorm goed zijn in amigurumi’s ontwerpen en haken. Doordat elke kersthanger door iemand anders is ontworpen zijn ze stuk voor stuk uniek en herken je de stijl van de ontwerper erin! De patronen zijn tijdens het Amigurumi Festival los te verkrijgen!

De onderstaande 8 amiguristen hebben allemaal een kerstpatroon ontworpen. Achter elke naam staat @..., dit is de Instagramnaam. Bekijk hun instagrampagina om alvast een glimp om te vangen van al het moois dat ze maken.

♥Annemarie Arts (@haakidee)
♥Marcha van Hooijdonk (@sugarysweetdesign)
♥Marjan van der Leer (@marjanvanderleer)
♥Fransis Sinke (@francissinke)
♥Angelique Millonzi (@angeliquemillonzidesigns)
♥Rosanne Briggeman (@knufl)
♥Betty de Vries (@byBets_crochetdesigns)
♥Mariska Vos (@diyfluffies)Al deze dames (behalve Marjan van der Leer) zijn natuurlijk ook aanwezig tijdens het Amigurumi Festival! En ook bekende haker Bas den Braver (@zabbez) zal er die dag zijn. Naast de kerstpatronen, nemen ze ook alle andere amigurumi’s mee die ze zelf hebben ontworpen. Zo zal Bas o.a. zijn bloemenpoppen meenemen, Annemarie o.a. haar rammelaars en knuffels (uit haar nieuwe boek) en Mariska Vos o.a. de populaire en schattige koala met blauw tuinbroekje aan.

10% korting op alle amigurumi benodigdheden

Je amigurumi's worden nog mooier met de juiste accessoires. Veiligheidsogen, neuzen, kralen, ringen, haakkatoen (Catania en Must-Have), muziekdoosjes, vulling en nog veel meer zijn verkrijgbaar in ons Inspiratiecentrum. En alleen tijdens het amigurumi festival ontvang je 10% korting op al deze amigurumi benodigdheden! Onze medewerkers en de amigurumisten adviseren je graag over de juiste producten.


 Tot zaterdag 2 februari 2019! 

Geef een reactie

13 reacties

Moment...