Amigurumi poppen haken - Ontdek ze nu!

Amigurumi poppetjes haken

Amigurumi poppen haken - Houd jij van haken en ben je gek op poppen? Of heb je een peuter rondlopen die graag met poppen speelt? Dan zijn deze leuke kegelpoppetjes echt iets voor jou! In deze blog vertellen we je alles over de nieuwste ontwerpen van Annemarie Arts en welke stoere en schattige poppen er allemaal zijn. Ontdek ze nu!

Ontwerpen van Annemarie Arts

Haakster Annemarie Arts is een echte Amigurumist en daarmee zeer ervaren in het haken van poppen. Zij heeft een basispatroon van een kegelpoppetje ontworpen waar eindeloos mee te variëren is. Zodoende heeft zij een familie, piratenbende, kerststal en Sint en Pieten ontworpen. Super leuk om te haken én om mee te spelen! Het basispatroon kent drie verschillende poppen waarmee je eindeloos veel combinaties mee kunt maken.

Amigurumi poppen haken boekjes

Alles in een boekje

Alle ontwerpen hebben geleid tot leuke haakboekjes. In deze boekjes wordt stapsgewijs het patroon uitgelegd, zodat iedereen er mee aan de slag kan. De patronen zijn gemaakt met het mooie haakkatoen Yarn and Colors Must-have. Dit garen is gemaakt van 100% gemerceriseerd katoen en komt zowel in 50 gram als in 10 gram. De kleine bolletjes Yarn and Colors Must-Have Minis zijn ideaal voor het haken van de amigurumi poppen.

Poppenfamilie haken

Maak kennis met familie De Jong; Een gezellige familie die in een groot houten huis woont. De familie bestaat uit een oma en opa, vader en moeder, twee kids en een baby tweeling. De poppetjes zijn zo beschreven dat je er zelf gemakkelijk mee kunt variëren. Wil jij aan de slag met je eigen gehaakte poppenfamilie? Bestel dan het handige boekje De gehaakte Poppenfamlie of bestel het complete Poppenfamilie haakpakket. Dan heb je alle materialen en het prachtige huis in één keer in huis. De houten meubeltjes uit het huis kun je los bestellen.

poppenfamilie haken

gehaakte poppenfamilie

Piratenbende haken

Houden jij en je kind meer van stoere poppen? Ga dan op avontuur met Kapitein Jack en zijn stoere Piratenbende! De bende bestaat uit piraten zoals je ze kent: Kapitein Jack met ooglapje en papegaai op zijn schouder, piratenvrouw Julia met vlechtjes en litteken, Timo de piraat en kwajongen Carter. Zij nemen je op hun boot mee over de wilde wateren op zoek naar de schat. En in de schat vind je natuurlijk een berg met gouden dukaten! Het complete pakket met o.a. alle bolletjes en het piratenschip bestel je als het Piratenbende haakpakket. Wil je alleen de poppen haken? Bestel dan het boekje De Gehaakte Piratenbende en stel je eigen bende samen.

piratenboot haken

Piraten poppen haken

Kerststal haken

Naast toffe speelgoedpoppen als de poppenfamilie en de piratenbende zijn thema-poppen natuurlijk onmisbaar. De Gehaakte Kerststal stond al lange tijd op ons lijstje, dus daar is Annemarie mee aan de slag gegaan. Speciaal voor de kerstdagen heeft zij alle figuren uit de kerststal gehaakt: Jozef en Maria, kindeke Jezus, de os en de ezel en natuurlijk de Engel. Wil jij ook je eigen kerststal haken? In het boekje De Gehaakte Kerststal vind je alle patronen van de figuren of bestel het Kerststal haakpakket met alle benodigde materialen.
kerststal hakenkerststal poppen haken

Sint en Pieten haken

Ook de Sint en zijn Pieten ontbreken niet in de collectie. Drie pietjes met ieder hun eigen kleur helpen de Sint op zijn pakjesboot. Samen maken ze alle cadeautjes klaar om ze later met Amerigo bij lieve kinderen te kunnen bezorgen. De patronen van alle figuren en de bootversiering vind je in het boekje De Gehaakte Sint en Pieten. Wil jij aan de slag met deze thema-figuren en mag de feestelijk versierde boot niet ontbreken? Bestel dan het complete Sint- en Pietenboot haakpakket met alle benodigde materialen.

Sint- en Pietenboot haken

Sint en pieten haken

Resultaat Amigurumi Poppen Haken

Heb jij deze leuke poppetjes gehaakt? Stuur een foto naar info@wolplein.nl of deel deze met #wolplein op Instagram of Facebook. Wie weet komt jouw creatie in onze Wol of Fame!

Meer inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer!


annemarie arts

Geef een reactie

Moment...