Haken voor de stichting Beat Batten!

Claudia en Margaret van Freubelblog zijn begonnen met een bijzonder initiatief. De dames zijn knuffels gaan haken voor de stichting Beat Batten. De opbrengst van de verkoop van deze knuffels wordt geschonken aan de stichting.

Deze stichting heeft als doel, te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van de zeer ernstige stofwisselingsziekte NCL, de “ziekte van Batten” genoemd. De stofwisselingsziekte komt vrijwel uitsluitend voor bij kinderen. De ziekte veroorzaakt al op jonge leeftijd blindheid en toenemende problemen in de motoriek. De meeste kinderen overlijden tussen het twintigste en dertigste levensjaar.

Wolplein.nl Is helemaal verzot op deze lieve muppet-achtige poppetjes. Ze zijn kleurrijk en schattig. Wie kan ze weerstaan? Gehaakte knuffels zijn helemaal hip. Geef ze als kraamkado, verjaardagkado of kinderspeelgoed. Koop er 1, 2 of 3 en maak er een hele familie van. Aan de foto’s te zien blijven deze kereltjes het liefste bij elkaar.

De knuffels zijn te koop voor € 7,50 per stuk , excl. verzendkosten. Ze zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zijn ongeveer 28cm lang. De knuffels worden gehaakt met Phildar Phil Coton 3.

Meer informatie over de Stichting Beat Batten kunt u hier lezen www.beatbatten.com. Stuur een mailtje naar freubelblog@hotmail.com als u graag meer informatie wilt over de knuffels of als u een donatie wilt doen.

Wij wensen Claudia en Margaret heel veel succes met deze super actie!

Geef een reactie

2 reacties

Moment...