Boeklancering Hollands Welgaren

hollands-welgaren-maaike-van-koert

Zaterdag 28 november is het zover: de boeklancering van 'Hollands Welgaren'. Het nieuwe boek van Maaike van Koert belooft weer veel moois. Met projecten voor zowel brei- als haaksters en meer dan 100 pagina's met foto's en patronen kun je je hart ophalen! Én: bij Wolplein koop je het allereerste boek!

Maaike van Koert, bekend van haar blog creJJtion en haar eerste boek Puur Haken, lanceert een nieuw boek! In het nieuwe boek Hollands Welgaren; haakmomenten en breigeluk neemt ze je mee in een sfeervolle wereld vol toegankelijke projecten om zelf te maken. Van een babydekentje en picknickkleed tot onderzetters en sjaals. Het boek bevat alle onderdelen voor een behaaglijk en landelijk leven.

Hollands Welgaren is hier te bestellen.

hollands-welgaren-boek

hollands-welgaren-haakpatronen

In Hollands Welgaren vind je de mooiste projecten in landelijke stijl. Maaike maakt in haar patronen uitsluitend gebruik van pure, natuurlijke materialen. Het boek is opgedeeld in vier thema's, waar in totaal 25 projecten aan bod komen. Allemaal leuk om zelf van te genieten of om cadeau te doen. Naast haken en breien vind je in dit boek ook creaties met naaien, borduren en zelfs koken. Samen met de sfeervolle fotografie een lust voor het oog en verleidelijk om er meteen mee aan de slag te gaan!

hollands-welgaren-maaike-van-koert-boek

Boeklancering Hollands Welgaren

Op zaterdag 28 november is de boeklancering in het Wolplein Inspiratiecentrum. Laat je boek signeren door Maaike, maak kennis met alle projecten en garens, proef de recepten en geniet van de landelijke sfeer! Van 13:00 tot 16:00 uur ben je welkom en zit Maaike voor je klaar voor een handtekening en een praatje. Profiteer van leuke acties en de eerste 40 personen ontvangen een goodiebag bij aankoop van een boek! Tot dan!

Zien we jou op 28 november in ons Inspiratiecentrum?

Geef een reactie

5 reacties

Moment...