byClaire Fair - Kom je ook?

byClaire Fair Wolplein

byClaire Fair - Een hele middag vol kleur, inspiratie en heel veel leuke spulletjes om eens lekker rond te snuffelen. Dat klinkt toch heerlijk? Tijdens de allereerste byClaire fair wordt dat werkelijkheid! Schrijf 3 september alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! 

Op zaterdag 3 september 2016 is het zover: de allereerste byClaire fair! Tijdens deze gezellige fair wordt het nieuwe boek Klein Haakgeluk gelanceerd, kun je álle projecten uit de boeken van byClaire bekijken en geeft Claire een sneak preview van de nieuwste byClaire producten die nog gaan komen.

byclaire fair klein haakgeluk

Wat is er allemaal te doen op de byClaire Fair?
De eerste byClaire fair van het seizoen vindt plaats bij Wolplein.nl. Van 11:00 tot 16:00 uur is iedereen uitgenodigd om binnen te wandelen tijdens dit byClaire feestje in het Wolplein Inspiratiecentrum. Claire Boeter is aanwezig op de fair om je boek te signeren, haar spiksplinternieuwe agenda te showen en natuurlijk om een gezellig praatje te maken. Maar naast de producten van byClaire zijn er nog heel veel andere leuke dingen. Ben je bijvoorbeeld fan van de kleurrijke jurkjes of sierraden die Claire draagt? Haar favoriete winkel Hippest Fashion is aanwezig met de nieuwste najaarscollectie. Daar kun je leuke outfits spotten en meteen afstemmen op je garens voor de perfecte look!

Als kers op de taart geeft Claire tijdens de fair ook nog wat sneak peeks weg. Achter de schermen is ze namelijk druk bezig met nieuwe producten en op de fair zie je daar de eerste voorbeelden van!

byclaire fair agenda

ByClaire agenda 2017
Ondanks dat het jaar nog lang niet ten einde is, heeft Claire voor het nieuwe jaar alweer wat leuks. De enige echte byClaire agenda is op de fair namelijk eindelijk in het echt te zien. De agenda bevat een jaar vol kleur en inspiratie; met iedere week gezellige kleur- en sfeerinspiratie, genoeg ruimte om je weken te plannen, leuke dingen om zelf te maken en vier prachtige haakpatronen.

Kortom: De eerste byClaire Fair van het seizoen belooft een gezellig feestje te worden, vol kleur, inspiratie en gezelligheid. Kom je ook?

Nog even alles op een rijtje:

Waar: Wolplein Inspiratiecentrum - Valeton 9a, Zaltbommel
Wanneer: Zaterdag 3 september van 11:00 tot 16:00 uur
Gratis entree en vrij parkeren!

byclaire fair wolplein

Geef een reactie

8 reacties

Moment...