Nieuw: ByClaire nr. 2

byclaire-nr.2

Jahoor, het is zover! Na de lancering van het populaire garen ByClaire Nr. 1, komt Claire Boeter met een prachtige nieuwe lijn. ByClaire Nr. 2 is stevig, super zacht en ideaal voor al je grotere haakprojecten. Lees snel verder voor alle ins en outs!

Na het succes van Nr. 1 is er nu een ByClaire Nr. 2! Een mooi dik, chunky garen voor de winter. De 28 prachtige tinten vormen bij elkaar een mooie verzameling van bonte kleuren.  Het garen is een mix van 50% katoen en 50% polyacryl en geschikt voor naalden 5 t/m 7. De combinatie van katoen en acryl maakt het garen heerlijk luchtig, maar toch warm en lekker zacht. Ideaal voor herfstachtige en winterse projecten dus!

haakgaren-byclaire-nummer-2

Het stevige, dikke garen vraagt om andere projecten dan ByClaire nr 1. De stoere, robuuste look van het garen zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Gebruik eenvoudige steken en verrassende kleurencombinaties voor de mooiste projecten. Denk aan warme omslagdoeken, dikke dekens en prachtige decoraties voor in huis.

Wil je meteen met het garen aan de slag? Wij maakten een kleurrijke omslagdoek die nu als compleet haakpakket te bestellen is. Bekijk hier de omslagdoek van ByClaire Nr. 2.

haken-met-byclaire-garen nummer-2-byclaire

Die 28 nieuwe bollen zijn in talloze variaties te combineren. Kies voor fijne groentinten, lieve pastels of koele blauw en paarstinten. Natuurlijk ontbreken ook de warmste roze-rood kleuren niet en bevat ook deze lijn een serie fijne bollen in grijs, bruin en zwart.

byclaire-nr.2-roze-tinten-garens

byclaire-nummer-2-haakkatoen

Wat zou jij van dit garen maken?

Geef een reactie

2 reacties

  • Esther

    Een fat bottom bag met bloemen!

  • Ik ben net begonnen met haken en dat gaat me mede door jullie video's goed af en ik wil ook zodra ik zelf vind dat ik het haken goed onder de knie heb iets haken met het garen van ByClaire. Ik weet ook al precies wat ik wil gaan haken. Namelijk een hoes voor om een krukje. In die mooie gele kleur. Ik ben benieuwd of ik daar snel mee aan de slag kan gaan.

Moment...