De eerste echte Wolplein winkel!

De eerste echte Wolplein winkel

Spannend! Morgen openen we de eerste echte Wolplein winkel in Zaltbommel! Vanwege het grote succes van Wolplein.nl hebben we zelfmaakmodewinkel ArteModa, waaruit we zijn ontstaan, in een heuse Wolplein winkel omgetoverd. Natuurlijk helemaal gericht op breien en haken!

De winkel biedt een breed assortiment met een selectie uit de nieuwe collecties en meest populaire basisgarens van de bekende merken.

Het was even spannend of alles op tijd zou lukken, maar we zijn heel blij dat we de opening kunnen vieren met de geplande signeersessie. Vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur signeren auteurs Saskia Laan en Claire Boeter namelijk de tweede editie van het boek Haken & Kleur - Feest.

Op dit moment vliegen de bolletjes wol nog alle kanten op, er wordt gepoetst, geverfd en spotjes worden afgesteld. Alles om er morgen een groots feest van te maken. Wij hebben er heel veel zin in.

Update: Sinds januari 2015 is er een groot Wolplein Inspiratiecentrum geopend op Valeton 9a in Zaltbommel. Het gehele assortiment van Wolplein.nl is hier te bewonderen.

Ben je in de buurt van Zaltbommel? Kom dan zeker eens naar ons Inspiratiecentrum! Daar kun je dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht voor de nodige inspiratie en meer dan 250m2 winkelplezier.

Tot ziens in ons Inspiratiecentrum!

Geef een reactie

19 reacties

 • Dory Vanenburg

  IK zou het echt heel erg leiuk vinden als er in amsterdam weer een leuke gesorteerde wolwinkel was!!!

 • Helmy Goyer

  Eindelijk een wolwinkel in de buurt die al mijn favoriete garens verkoopt! Heerlijk, want je wil je garen ook graag eerst voelen.

 • Petra Salentijn

  Het is natuurlijk heerlijk als je alle wol eerst kunt voelen voordat je beslist welke wol je wil nemen om te breien of haken. En een uitgebreide wolwinkel is er bij ons in Papendrecht niet.

 • Saskia

  Joepie, en nog vlakbij ook !

 • Marlies

  Jammer dat het zover weg is. In Zeeland zijn wel enkele hele leuke wolwinkeltjes, maar steeds met beperkt assortiment. En het is fijn om de wol te voelen en de echte kleuren te zien. Dus....open een winkel in Zeeland!!

 • Elise

  Lijkt me heerlijk zo'n leuke winkel bij ons de buurt (ik weet zeker dat ik ook voor mijn vriendinnen spreek)!! Je wilt zoals al eerder gezegd het materiaal toch eerst voelen en de kleuren bekijken. Dus open een winkel in Leiden!!

 • Dees lintsen

  Zeeiiisssttt! Dat zou leuk zijn!

 • Anne-Maj

  Ik koop nu voornamelijk bij jullie omdat jullie prijzen vaak lager zijn dan in de plaatselijke wolwinkel. Maar het liefst zie en voel ik de wol natuurlijk eerst in het echt. Open dus snel een Wolplein winkel in Noord-Holland en dan ben ik gelijk vaste klant! :-)

 • annette brakenhoff

  een wolletje kopen heeft toch alles met voelen te maken. Ik mis een wolwinkel zo ontzettend in Castricum en Heemskerk. Er staan genoeg winkels leeg in het dorp, dus kom maar op met die winkel. Gewoon combineren met een groot breicafe zodat ouderen of dorpsgenoten met elkaar kunnen zijn, voorkomt vereenzaming heel wmo proof genoeg mensen die nog een wmo plek nodig hebben sociaal ondernemen toch?

  • Henn Vlug

   Ik ben het hiermee eens. En een geweldig idee om dit te combineren met een breicafe. Interesse daarin heb ik zeker. Valt dit op te zetten?

   • Wolplein.nl

    Hallo Henn, leuk om te horen! Iedere donderdagmiddag kun je vanaf 13.00 uur terecht in het Inspiratiecentrum voor de breiclub. We zitten op Valton 9a in Zaltbommel. Groet Lotte

 • Tissa van de Wege - van der Does de Bye

  In Ridderkerk waar ik woon is er voldoende plaats voor een wolwinkel die wij in het dorp niet hebben, dus open PLEASE één in Ridderkerk. Wij smachten naar een kwalitatief goede wolwinkel zoals die van jullie.
  Alvast heel hartelijk dank.

 • Jolanda

  In Heerhugowaard is een wolwinkel echt hard nodig. Er stasn veel mooie pandjes leeg in het overdekte winkelcentrum en er is hier helemaal niets met leuke hippe wolletjes. Ook nog eens lekker centraal in Noord Holland.

 • christine

  Tof zo een mooie wolwinkel,hier bij ons in limburg belgie is er ook geen leuke wolwinkel mijn droom is om er eentje te openen samen met mijn dochter beide creatief.Ik zou er natuurlijk een haak en brei walhalla van maken waar de creatieve bijtjes voor alles terecht kunnen en er komen haken of breien aan een grote tafel met een tasje koffie zodat men onder elkaar ideeen kunnen delen en zielsverwanten ontmoeten.Maar we zouden ook wel een winkel voor jullie willen open houden

 • Van Impe Patricia

  Is er ook een wolwinkel in België en waar ?
  Dank u.

  • Wolplein.nl

   Hallo Patricia, helaas wij hebben geen wolwinkel in België. Onze winkel is in Zaltbommel vlak bij Den Bosch. Leuk als je een keer langs komt. Charlotte

 • Marijke

  Ik ben het eens met Dees Linsten. ZEIST!!!

 • Diana kroeze

  Ik wil aan u vragen of u ook rico sokken wol verkoopt in u winkel in zaltbommel? Rico super bra bamboo kleur 018

Moment...