DMC Natura Yummy: om van te smullen!

dmc-natura-yummy

Om van te smullen! Dat zijn de nieuwe kleuren DMC Natura Yummy. 16 prachtige nieuwe tinten in de Natura collectie waar we vrolijk van worden. Zeker met dit lekkere weer zou je ze toch zo als ijsje willen hebben? Lees verder voor alle ins en outs. 

DMC komt met superleuke nieuwe kleurtjes! 8 tinten in een felle en minder felle variant, waar je eindeloos mee kunt variëren. DMC Natura is een veelzijdig en duurzaam garen met een matte finish. Het is enorm zacht en daarom ideaal voor alle soorten brei- en haakprojecten.  Denk bijvoorbeeld aan vrolijke babykleding of lekker zachte knuffels!

dmc-yummy-katoen

Hoe zouden ze smaken? Citroen, sinaasappel of pistache? Ze hebben allemaal een zuurstokkleur, dus waarschijnlijk lekker zoet! De nummers van de nieuwe kleuren zijn: 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 en 104.

yummy-katoengaren

Bron: DMC blog

DMC Natura
De DMC Natura Just Cotton is een dun haakgaren van prachtige kwaliteit. Inspiratie en leuke patronen met dit garen vind je in de magazines DMC Natura Just Cotton 2014 Baby, Dames of Deco. Ben je op zoek naar een wat dikker garen? Just Cotton heeft een groter broertje; DMC Natura XL. Dit garen, ook gemaakt van 100% katoen, heeft een uitgebreid kleurenpalet en is perfect voor stevigere projecten. Maak een mooie tas of de leukste home deco projecten met dit natuurlijke garen!

Wat vind jij van de kleuren Natura Yummy?

Geef een reactie

Een reactie

 • Rosemarie los

  Hallo,

  Ik vroeg mij af of jullie de yummy collectie nog hebben van dmc natura just cotton.
  Ik ben op zoek naar nummer n97.

  Groeten,

  Rosemarie Los

Moment...