Feestweekend | 14, 15 en 16 december!

Feestweekend
Wij maken december extra feestelijk door een sfeervol, gezellig en creatief feestweekend te organiseren in ons Inspiratiecentrum. Profiteer van diverse acties en doe mee met leuke workshops en activiteiten! Natuurlijk zorgen we ook voor heerlijke lekkernijen en drankjes. Lees snel verder en noteer het feestweekend (14,15 en 16 december) in je agenda.

Stel je voor; je komt binnen in een sfeervol aangekleed Inspiratiecentrum waar alle wolletjes, garens en accessoires staan te schitteren. Je kunt diverse haak- en breicreaties bewonderen en aanraken! Je wordt vriendelijk verwelkomt door de medewerkers en vervolgens krijg je een kop warme chocolademelk aangeboden. Op alles krijg je 10%* korting, je kunt meedoen aan de creatiefste workshops en diverse activiteiten. Je ontmoet bekende haaksters en krijgt bij je aanknoop een gratis Wolplein shopper. Wauw…. Dat klinkt goed toch? Beleef het in ons Inspiratiecentrum tijdens het feestweekend (14,15 en 16 december)! Met wie kom jij?
LET OP: Het feestweekend vindt plaats in ons Inspiratiecentrum. Alle acties en aanbiedingen zijn dus NIET online (wolplein.nl) geldig. 

Adres Inspiratiecentrum Wolplein:
Valeton 9a
5301 LW Zaltbommel

Feestweekend

Activiteiten en acties | heel het weekend (vrijdag t/m zondag)
Heel het feestweekend kun je profiteren van de onderstaande aanbiedingen en acties:

Gratis chocolademelk (met slagroom natuurlijk)

10% korting op alles*!
Shop de mooiste garens en accessoires met 10% korting
*met uitzondering van het Drops assortiment, lopende aanbiedingen, outlet cadeaubonnen, boeken en magazines.

Gratis Wolplein shopper bij elke aankoop

Garenproeverij Hoooked Ribbon XL Lurex
Bij het Feestweekend horen natuurlijk feestelijke garens. Het nieuwe garen Hoooked Ribbon XL Lurex is hier perfect voor. Dit prachtige garen heeft sprankelende glitters en een luxe uitstraling. Dit nieuwe garen mag je vrijdag, zaterdag en zondag uitproberen tijdens de garenproeverij. Brei of haak met dit garen en ontdek hoe mooi en fijn dit garen is.

Een geweldige cadeauhoek waar je heel veel inspiratie op kan doen
De top 10 cadeaus voor de feestdagen staan daar uitgestald.

Goed advies van onze medewerkers

Formule 1 challenge
Stap in de formule 1 playseat en race maar!


Tijdens het feestweekend zijn er elke dag weer andere activiteiten en workshops!
Zie hieronder alle activiteiten en workshops per dag:

Vrijdag 14 december  | 10.00 - 17.00 uur

11.00 - 15.00 uur:
De Complications deken (CAL) is de allernieuwste deken van het bekende haakduo Jolanda en Naomi. Deze dames, bekend van Haakplein, laten je deze dag met trots dit nieuwe project zien. Je kan de gehaakte plaids in het echt bewonderen en je laten informeren over deze leuke CAL. Het deken kun je nu alvast reserveren zodat jij het haakpakket (rond 18 december) als eerste in huis hebt!
Bekijk de haakpakketten en pre-order:
Complications CAL Deken Vierkant Haakpakket 
Complications CAL Deken Rechthoek Haakpakket

♥10:30 – 12:00 uur: workshop sokken breien. Tijdens de workshop leer je stap voor stap sokken breien --> meer info en inschrijven!
♥ 13.00 – 14:30 uur
:  workshop sokken breien. Tijdens de workshop leer je stap voor stap sokken breien --> meer info en inschrijven! Zaterdag 15 december | 10.00 - 17.00 uur
10.00 - 13.00 uur: workshop stippen met Stipstijl --> meer info en inschrijven!
♥11.00 - 14.30 uur: Finale van 'de haakSTER van Nederland'! Het geweldige en ontzettend spannende programma 'de HaakSTER van Nederland(wat te zien is op Youtube en onze blog), is een productie van Wolplein.nl. De winnaar maken wij deze dag bekend! Je kan hier dus live bij aanwezig zijn en ontmoet de 3 finale kandidaten.
--> meer info over deze haakwedstrijd!
♥11.00 - 14.30 uur:
Club Geluk breit samen met jou vrolijke kleine kersttruien die je vervolgens in de wensboom hangt. Voor elke gebreide trui doneren wij €1,- aan de LINDA. Foundation. Je breit dan dus mee voor het goede doel! --> meer info over deze actie!
13.30 - 15.00 uur: workshop punchen met thema kerst --> meer info en inschrijven!
♥15.15 - 16.45 uur: workshop punchen met thema kerst --> meer info en inschrijven!

 Zondag 16 december | 12.00 - 17.00 uur
Zondag zijn we extra geopend voor het feestweekend! 
12.00 - 17.00 uur: Zabbez, de schrijver van het boek 'Bloemenpoppen haken', verteld je graag alles over zijn boek. Alle bloemenpoppen kun je in het echt bewonderen én.... Zabbez deelt een gratis patroon uit! Dit patroon is een (geweldig) accessoire voor de bloemenpoppen! Natuurlijk kun je het boek ook shoppen en vervolgens laten signeren door Zabbez (en daarna samen op de foto)!

Nog vragen of opmerkingen over het feestweekend? Stel ze hieronder!
Tot ziens! 

Wat je misschien ook leuk vindt:

Geef een reactie

3 reacties

  • Annelies Degraeve

    Hoi, als fervent haakster ben ik helemaal gek op jullie winkel. Spijtig genoeg woon ik in België en is het een immense trip om tot bij jullie te raken. Spijtig dat de actie dus niet op de webshop gelden :(.

  • E.C.Jonkman

    Volgen op Facebook en / of Twitter heb ik niet. Hoe kom ik dan aan gratis brei - of haakpatronen?

    M.vr.gr. ELLA JONKMAN

Moment...