Haak gratis een flessenhouder!

We weten allemaal wel dat een volwassenen dagelijks 1,5 tot 2 liter water moet drinken. Verlies je meer vocht, dan is het verstandig om de vochtinname wat omhoog te schroeven. Het meenemen van een flesje water on the go is dan de ideale manier om jezelf eraan te blijven herinneren dat het drinken van water (of limonade, een sapje...) geen overbodige luxe is. Maar ga je lekker hiken, fietsen of gewoon een rondje boodschappen doen, dan is de vraag: hoe neem ik mijn (hervulbare) waterfles mee? Blijven vasthouden of een houder voor op de fiets aanschaffen...? Wij hebben het antwoord voor je! Lees je mee?

Met een herbruikbare waterfles kun je jouw eigen kraanwater meenemen. Dat is niet alleen een goedkope oplossing, maar ook een milieuvriendelijke. Je flesje beland dan namelijk niet op de afvalberg. Je portemonnee en de ozonlaag zijn je dankbaar!

Om je goede bedoelingen alleen maar te supporten en belonen, geven wij je graag een gratis patroon van een maar al te leuke flessenhouder. Ontworpen door onze haak-ontwerpster Annemarie Arts! Dus heb je nog tijd voor een leuk klein project tussendoor én een bolletje katoen ergens rondslingeren? Ga dan aan de slag met het patroon van deze leuke flessenhouder! :)

Ken jij iemand die haakt? Deel het gratis patroon! :)

En ben je klaar met jouw creatie, deel 'm dan op social media met #wolplein. Vinden we hartstikke leuk! :)

Geef een reactie

Een reactie

Moment...