De Handwerkbeurs 2019 in Zwolle - Wolplein pakt dit jaar groots uit!

14 t/m 17 februari is het weer tijd grootste beurs van Europa op het gebied van textiele hobby’s: de Handwerkbeurs Zwolle 2019! Wij zijn natuurlijk alle dagen aanwezig en pakken dit jaar groots uit! Op onze Wolplein stand inspireren we je met een breed assortiment aan brei- en haakproducten zoals garens en de nieuwste handwerkboeken! Naast dat we je voorzien van goed advies, profiteer je ook van scherpe aanbiedingen en leuke acties. Lees verder en ontdek alles over deze creatieve beurs en onze stand!

Handwerkbeurs Zwolle 2019 -   In onze agenda staan de data 14 t/m 17 februari heel groot omcirkeld! We gaan dan namelijk weer, met een heel groot assortiment, naar de Handwerkbeurs in de Ijsselhallen Zwolle. We hebben hier enorm zin in! Met heel veel haak- en breiliefhebbers op één plek kan het ook niet anders dan een gezellig en inspirerend feestje worden. We pakken dit jaar extra uit met een grote stand en heel veel producten!

Handwerkbeurs Zwolle 2019

✨Assortiment Handwerkbeurs Zwolle 2019 

Laat je inspireren door garens en wolletjes van diverse materialen in vele kleuren en maten. Je kunt op onze stand terecht voor populaire en fijne garens van grote merken zoals Durable, Yarn and colors, Lana Grossa en Rico en nog meer! Dat ene populaire breiboek of dat leuke nieuwe haakboek; de kans is groot dat je deze kan shoppen op onze stand. We hebben namelijk een enorm groot aanbod in handwerkboeken! Natuurlijk kun je ook snuffelen tussen de Wolplein accessoires zoals de roze digitale toerenteller, inklapbaar schaartje, vrolijke spelden. Nog een goede haak of breinaald nodig? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Of wil je liever een compleet pakket, kies dan uit de complete haakpakketten!

✨ Acties & aanbiedingen Handwerkbeurs Zwolle 2019✨

Zoals je van ons gewend bent op een beurs hebben we weer veel scherpe aanbiedingen. Welke aanbiedingen er zijn verklappen we nog niet maar we kunnen je wel vertellen dat je o.a. populaire garens en handige accessoires heel voordelig kan shoppen! Je aankopen berg je netjes op in de roze Wolplein trolley die je cadeau krijgt bij een besteding vanaf €30,-!

Handwerkbeurs Zwolle 2019
✨ Ontmoet Zabbez en ontdek het boek ‘bloemenpoppen haken’ ✨

Op vrijdag 15 februari en zaterdag 16 februari is Zabbez de gehele dag aanwezig op onze Wolplein stand. Ontmoet Zabbez en kom je alles te weten over de prachtige bloempoppen uit zijn haakboek! Laat je infomeren, laat het boek ‘Bloemenpoppen haken’ signeren en ga met Bas (Zabbez) op de foto!

✨ Bewonder de projecten van Linda, de winnares van 'de haakSTER van Nederland 

Ontmoet vrijdag en zaterdag (11.00- 15.00 uur) de winnares van ‘de haakSTER van Nederland’ a op de Wolplein stand! Linda Modderman laat je graag alle projecten zien die zij heeft gehaakt tijdens het avontuur ‘de haakSTER van Nederland’. Linda neemt ook haar allernieuwste project mee die is gemaakt met het nieuwe garen Lana Grossa Ecopuno. Dit project perfect voor de lente en het patroon is bij ons verkrijgbaar.

Droomdeken 3.0

Zie, voel en shop de Droomdeken 3.0 

Het allernieuwste project van Wolplein is voor het eerst te bewonderen tijdens de Handwerkbeurs! Je kunt de Droomdeken 3.0 in verschillende kleurencombinaties zien, voelen en natuurlijk ook shoppen op onze stand. Meer info over de Droomdeken 3.0 vindt je hier: Droomdeken 3.0 


✨ Info over de Handwerkbeurs Zwolle 2019✨

Op de Handwerkbeurs zijn uitsluitend textiele hobby’s te vinden: borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode. Je kunt voor alles wat met textiel te maken heeft op de beurs terecht. Naast ruim 200 standhouders zijn er dagelijks workshops en demonstraties en inspirerende meet & greets met bloggers en ontwerpers.
--> Bestel kaartjes voor de Handwerkbeurs Zwolle 2019 <--

Geef een reactie

4 reacties

 • Noppe Annie

  Wij zouden wat graag naar de beurs gaan , maar helaas te ver voor ons met de auto ! ?

 • jokeHabing

  ik heb me al enkele weken geleden bij u aangemeld . En daarna een patroon van een patentsteek bij u besteld ,maar er is blijkbaar iets fout gegaan want ik heb nog steeds niet ontvangen.
  Ik hoop dat het nog goed komt want ik wil graag een damestrui met patentsteek gaan breien.
  Het mag ook een boek zijn met meerdere truien zijn ,als het maar voor dames is.
  Met vriendelijke groet
  Mevr. Joke Habing
  Columbusstraat 114
  3133 BD Vlaardingen

 • Marjanne Pol

  De beurs is een paar dagen tot 17 uur, het zou leuk zijn als het op een avond ook is, (ook al is het een avond)

  Want zaterdag morgen ben ik er heen gereden, het was druk op op weg, heb een half uur in de file gestaan,
  En had geen zin meer en ben weer naar huis gereden

  Marjanne Pol

  • Hoi Marjanne, bedankt voor je berichtje en de feedback.
   We begrijpen dat dit een vervelende situatie was! Helaas beslissen wij niets wat betreft de openingstijden van de beurs.
   Misschien is het een idee om de organisatie van de Handwerkbeurs hierover te contacteren? Misschien kunnen zij iets voor je betekenen.
   We hopen je de volgende beurs graag weer op de stand te zien! Groetjes, Joletta

Moment...