Katia Ingenua vest breien

Katia Ingenua vest breien

Ingenua vest breien - De winter kan niet beginnen zonder een lekker hip en warm vest. Dit vest van Katia Ingenua is daarom een echte musthave voor de koude dagen! Met dit gratis patroon, een paar bollen superzacht garen én fijne breipennen kun je zo aan de slag. Begin vandaag nog en ga hip de winter in!

Katia Ingenua is hét nieuwe populaire wintergaren van Katia. Het garen is een mix van mohair, polyamide en wol en is daarmee het ideale product voor warme winterkleding. Geschikt voor naalden 4,5-5 mm brei je er fijne projecten of mooie ajoursteken mee. Je kunt het garen eenvoudig combineren met andere draden of meerdere draden tegelijk gebruiken, zoals bij dit vest.

Katia Ingenua

Benodigdheden:
- 9 bollen Katia Ingenua
- breinaalden nr. 10 en 12

Gebruikte steken:
Tricotsteek
Boordsteek 1x1

Breipatroon Ingenua vest:
Wil je aan de slag met het vest? Download het patroon als PDF hier: Breipatroon Ingenua vest

En ben je helemaal fan van mohair vesten? Inmiddels hebben we al een collectie van trendy vesten. Bekijk hier onze Bernadette vesten.

bernadette-vesten

Geef een reactie

10 reacties

 • mar

  Leuk het gratis patroon gebreid met 3 draden katia ingenua. Is er ook een gemêleerde variant waarmee ik dit patroon kan breien

  • Wolplein.nl

   Hallo Mar,

   We hebben Ingenua niet in gemêleerde kleuren maar je zou natuurlijk 3 verschillende kleuren kunnen pakken dan krijg je ook een gemeleerd effect.

   Charlotte!

 • Tamara

  Hallo,

  Is dit patroon te doen voor een beginner? En begrijp ik het goed dat je telkens alleen de rechte tricotsteek breit en geen averechtse?

  Gr. Tamara

  • Wolplein.nl

   Hallo Tamara,

   Het is te doen voor een beginner maar je breit de tricotsteek dus 1 naald recht 1 naald averecht.
   Probeer even een stukje en lees het patroon goed door of je alles begrijpt.

   Charlotte

 • Valeri De Meester

  Hallo, fantastisch dat jullie het patroon delen! Ik ben er mee bezig en ik vroeg me af of jullie kunnen helpen met het deel van het voorpand waar we in spiegelbeeld moeten breien. Hoe gaat dit te werk? Ik ben een absoluut beginner en dit is mijn eerste grote werk.

  Alvast vriendelijk bedankt!
  Groetjes
  Valeri

  • Hallo Valeri,

   Wat leuk dat je voor het eerst met zo'n groot project bezig bent! Voor de meest duidelijke hulp kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen je verder helpen en waar nodig telefonisch uitleg bieden. Je kunt hen bereiken via info@wolplein.nl of 0418-721314.

   Groet, Lotte

 • Katja

  Hoi! Wat een leuke vesten! Dit is niet dezelfde als bij het breipakket INGENUA DAMESVEST BREIPAKKET, of wel? Mijn moeder wil namelijk dát vest gaan breien, maar niet in die kleur (liever donkerblauw), advies over een patroon? Vriendelijke groet en alvast bedankt, Katja

Moment...