Katia wintergarens '15/'16

katia-wintergarens-wol-breien

Katia is helemaal klaar voor de winter en dat zien we terug in de nieuwe kwaliteiten. Zeven prachtige bollen met stuk voor stuk een winterse look. Sommigen zijn gloedjenieuw, anderen zijn een variant op bekende kwaliteiten. Wat je ervan kunt maken? Natuurlijk vind je in de nieuwe magazines de laatste modellen en volop inspiratie! 

De nieuwe Katia wintergarens mag je niet missen! Mooie bollen met een eigen look, we zetten ze hieronder voor jullie op een rijtje:

katia-wintergarens

Katia Artico Plus:
Artico Plus, het broertje van de Artico, is een dik acryl garen in gemêleerde tinten. Het garen is gemakkelijk in gebruik en leuk voor de grovere sjaals. Van één bol maak je al een super toffe col!

Katia Love Wool Plus:
De Love Wool is ook een bekende. Met Love Wool Plus brengt Katia een gemêleerde variant van dit superzachte garen op de markt. Deze draad van scheerwol en alpaca is zeer geschikt voor warme winterse projecten. Het gemêleerde effect geeft geen strepen want de verschillende kleuren zitten door de gehele bol.

Katia Cotton Merino Plus:
Nog een 'broertje van' is de Cotton Merino Plus. Ook dit is weer een gemêleerde variant van het al bekende garen. Cotton Merino is een combinatie van katoen en wol en daardoor zeer geschikt voor lichte, luchtige modellen.

Katia Azteca fine:
Ook de Azteca fine is een variant op de normale Azteca. Dit prachtig gemêleerde garen is beschikbaar in vele kleurencombinaties en daarom erg geschikt voor een grote diversiteit aan projecten. In de Katia No.85 2015 Azteca Fine Family vind je patronen voor het hele gezin die alleen maar met dit garen gemaakt zijn.

katia-wintergarens-wolKatia Pampa:
Katia Pampa is een dik bouclé garen dat geschikt is voor de mooiste breiprojecten. Dit garen is geschikt voor naald 12, zorgt voor veel warmte en maakt ieder project tot een waar fashion item!

Katia Cotton Merino:
Door de combinatie van katoen en merino voelt de Cotton Merino heerlijk zacht aan en is het ideaal voor het maken van prachtige truien en vesten. Het garen ademt goed en is verkrijgbaar in verschillende zachte tinten.

Katia Royal Silk:
Katia Royal Silk is een zeer zacht garen, gemaakt van zachte baby alpaca en zijde. Het garen is zeer geschikt voor het maken van lichte warme projecten als een sjaal, omslagdoek of wintertrui. Royal Silk is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en zorgt voor een prachtige, luxe uitstraling.

Katia Magazines:
Natuurlijk komt Katia ook met nieuwe magazines vol prachtige winterprojecten. Ieder magazine heeft een eigen thema met modellen waarin de verschillende garens goed tot hun recht komen.
Ontdek hier: Katia Sport - Katia Urban - Katia Basics - Katia Beginners - Katia Accessoires - Katia Concept.

magazines

Naast de magazines met damesmodellen zijn er ook magazines met modellen voor kids:
Ontdek hier: Katia No. 75 2015 kinderen - Katia No. 74 2015 Baby

katia-kinder-magaziens

Wat vind jij van de nieuwe Katia wintergarens? Zit jouw ultieme bol ertussen?

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de nieuwste producten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Geef een reactie

Moment...