Kleine kersttrui breien voor de LINDA. Foundation

In het nieuwe boek van Club Geluk staan geweldige kleine kerst truitjes die een tikkeltje fout, maar o zo leuk zijn. Van deze truitjes krijg niet alleen jij een lach op je gezicht maar ook gezinnen in financiële nood. Als je namelijk genoeg mini truitjes voor jezelf hebt gebreid (waarmee je o.a. jouw kerstboom of kerstkaarten kan versieren), kun je gaan breien voor het goede doel. Voor elke kersttrui die je inlevert doneren wij €1,-  aan de LINDA. Foundation. En om je te bedanken maak je ook nog kans op een Wolplein cadeaubon! Zo heeft iedereen een warme en fijne kerst. Alle truitjes krijgen een mooie plek in onze wensboom. Brei je mee?  

Boek 'Kleine Kerst Truien Breien' 
In dit Club Geluk boek staan 24 breipatronen van schattige en grappige kleine kersttruien zoals een mini-rendiertrui, sneeuwpop trui en kerstboom trui. De kleine Club Geluk kerst truien zijn leuk als accessoires in de kerstboom of om cadeaus en kerstkaarten mee te versieren. Het boek bevat een duidelijk basis patroon waarbij er voor elke (foute) kersttrui een variatie wordt uitgelegd. Binnen een paar uurtjes heb jij een truitje gebreid! Club Geluk (www.clubgeluk.nl & Instagram: @club_geluk) maakt realistische en humoristische brei- en haakwerken, en schrijft handwerkboeken, waaronder dit geweldige boek dat ieder jaar (met kerst) weer van pas komt! SHOP HET BOEK: Kleine Kerst Truien Breien.

Breien voor gezinnen in financiële nood
Voor elke kleine kersttrui die je breit en naar ons (Wolplein.nl) opstuurt gaat er €1,00 naar de LINDA. Foundation! Met het opgehaalde bedrag verzorgd de LINDA. Foundation gezinnen in financiële nood een fijne kerst! Zo kan iedereen, ook gezinnen die leven in armoede, genieten van de feestdagen. Brei een (of meerdere) kerstrui, schrijf een kerstwens, je naam en e-mailadres op een kaartje en stuur deze samen op naar het Wolplein Inspiratiecentrum. Oja: je maakt ook nog kans op een Wolplein cadeaubon t.w.v. €25,- als je een gebreid kersttruitje inlevert. De winnaar maken wij na de kerstdagen bekend, we sturen je dan een e-mail! 

Je bent van harte welkom in ons Inspiratiecentrum om jouw gebreide mini kersttrui af te geven maar je mag 'm ook opsturen naar:
Wolplein t.a.v. mini kersttrui
Valeton 9a
5301 LW Zaltbommel

Gratis patroon effen kersttrui
Deze gezellig kerstversiering met een knipoog brei je met basis patroon uit het boek´kleine kerst truien breien´. Hieronder staan het patroon van de effen kleine kersttrui, dit patroon kun je gratis downloaden. Als je het boek van Club Geluk hebt gezien dan weet je dat zij geen genoegen nemen met een ''effen trui'. De finishing touch mag je zelf nog doen. Glitters, foute prints/tekst, grappige figuren en typische kerstpersonages en natuurlijk lekker veel kleur, alles mag en kan! Geef daarom jouw eigen draai aan de mini kerst trui! Inspiratie voor foute kersttruitjes haal je uit het boek van Club Geluk.

Een Wensboom vol mini kerst truitjes!
Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie creaties en daarom vullen wij een grote ''wensboom' met alle ingestuurde kersttruitjes! Deze wensboom is een mooie kerstboom die rond 14 december in het Inspiratiecentrum staat. Je mag hierbij ook nog een (kerst)wens insturen die we aan jouw truitje bevestigen. Deze wensboom staat dan de schitteren in het Inspiratiecentrum van Wolplein.nl. Iedereen kan deze fantastische wensboom bekijken en natuurlijk aanvullen met een eigen gebreide truitje met kerstwens! Na de kerstdagen tellen wij alle truitjes en doneren wij €1,- euro per truitje aan de LINDA. foundation! De truitjes bewaken met alle liefde en plezier en schitteren elke kerst weer in het Inspiratiecentrum.


Zaterdag 15 december | Kleine kerst truien FEEST met Club Geluk.
Tijdens het Wolplein feestweekend (14, 15 en 16 december) staat iedere dag weer leuke activiteiten gepland in ons Inspiratiecentrum. Op zaterdag 15 december gaan we een 'Kleine kerst truien feestje bouwen met Club Geluk.  Je kunt dan samen met de dames van Club Geluk kersttruitjes breien, hoe fouter hoe beter! Wij verzorgen de garens en breinaalden. Je breit een truitje, schrijft een lieve kerstwens (en je naam + e-mailadres zodat je  kans maakt op de cadeaubon) en hangt deze samen op in onze wensboom. En natuurlijk doneren wij weer €1,- per truitje aan de LINDA. Foundation. Gezellig toch? Wij en de dames van Club Geluk hebben er zin in!

 


En nu... breien maar! 

Wat je misschien ook leuk vindt:

Geef een reactie

5 reacties

Moment...