Koffie & Wol is vernieuwd!

Koffie en wol

Koffie & Wol is vernieuwd! Na maanden van wachten gaan we dan eindelijk weer beginnen. En het leuke is, we zijn vernieuwd! De vertrouwde wekelijkse uitzending krijgt een nieuwe look én een hip nieuw jasje. Benieuwd wat er gaat veranderen? Lees hier alle ins en outs!

We gaan weer van start met het vierde seizoen van Koffie & Wol. En het leuke is, we zijn vernieuwd! In dit nieuwe seizoen hebben de afleveringen een andere insteek dan je gewend bent. In plaats van één lange aflevering aan het einde van de week, gaan we nu de hele week door korte filmpjes plaatsen. Zo kun je precies kijken waar je zin in hebt en wanneer je zin hebt!

Voor iedereen die toch graag nog een momentje voor zichzelf wil met een lange aflevering, kan iedere maand genieten van de afsluitende maand uitzending. Hierin blikken we terug naar de hoogtepunten van die maand en zie je de filmpjes nog eens voorbij komen.

Wat is er nieuw?
Wat is er nieuw dit seizoen? Naast de korte filmpjes hebben we ook een nieuw logo. Lekker fris van kleur en een verse look. En als je goed kijkt zie je dat 'TV' is toegevoegd aan het logo. Koffie & Wol is niet langer Koffie & Wol maar vanaf nu Koffie & Wol TV.

Saskia vertelt in het eerste filmpje wat er gaat gebeuren. Naast haar vertrouwde haakpatronen gaat ze ons via vlogs een inkijkje in haar leven geven. Spannend! Ook Petra, Annemarie en Lotte vertellen wat ze dit seizoen gaan doen en daarnaast is er een nieuwe haakster aan de crew toegevoegd. Nieuwsgierig? Bekijk hier onze kersverse Crew-pagina.

Ideeën of suggesties?
Heb je leuke ideeën of suggesties voor items voor Koffie & Wol TV? Wij zijn dol op creatieve ideeën, dus laat het ons weten! Je kunt mailen naar info@koffie-en-wol.nl of contact ons via social media!

Geef een reactie

10 reacties

Moment...