Koffie & Wol TV - Aflevering April

Koffie en Wol maandaflevering April

April zit erop en dus kijken we terug naar alle projecten van afgelopen maand. De Paas CAL is ten einde, Annemarie is druk geweest met Koningsdag en Petra gaat aan de slag met een babydekentje voor haar komende kleinzoon. Natuurlijk heeft Saskia nog gevlogt en is Lotte op pad geweest. Bekijk het nu in de lekker lange aflevering van Koffie & Wol TV!

Alle projecten uit Koffie & Wol TV april:

PaasCAL 2017Paas CAL
Na het succes van onze eerdere CAL's, zijn we ook met Pasen weer een kleurrijke Crochet Along gestart. In de twee weken voorafgaand aan Pasen kwam er om de dag een patroontje online om met Goede Vrijdag een goed gevulde tak in huis te hebben. Om de beurt presenteerde Monique, Annemarie en Saskia een patroontje an een ei. En wat leuk om al die gehaakte eieren van jullie te zien! In de aflevering zie je een compilatie van de ingestuurde foto's!

Bekijk de gratis patronen van de verschillende eieren hier.

Tak met Vogels

Lente tak haken
De lente is begonnen: de knoppen ontpoppen zich en de kuikentjes vliegen uit. Speciaal om het lentegevoel vast te houden heeft Annemarie een leuke lentetak ontworpen. De groene blaadjes en vrolijk gekleurde vogeltjes doet ons humeur goed en zijn zo gehaakt!

Bekijk hier het gratis patroon van de lente tak met vogels.

Visgraat breien

Visgraat breien
Dit keer geen breiproject van Petra, maar wel een leuke steek van Elianne! Met deze opsteker van de maand maak je de leukste breiprojecten. De mooie structuur in combinatie met het dikke lontgaren Yarn and Colors Urban is ideaal voor plaids, kleden en andere accessoires.

Bekijk het patroon en de instructievideo hier.

Geef een reactie

6 reacties

 • Tamara Appeldoorn

  Mooie steek die visgraat ga ik ook proberen , maar kan dit ook op een rechte naald i.p.v. een rondbreinaald ?

 • Ria

  Ik vind het muziekhaasje erg leuk. Is daar ook een patroon van?

 • Hanneke vd Heuvel

  Even een vraagje over de Essentiële cotton shopper,kan het zijn dat toer 59 niet klopt?
  ik heb het al zo vaak uitgehaald.
  Ben niet de grootste Haaksbergen maar de rest van de tas is me ook gelukt?
  Of hebben jullie een helpdesk?
  Groetjes Hanneke vd Heuvel

  • Hallo Hanneke,
   Toer 59 is inderdaad iets aangepast. Bekijk nog eens goed het patroon en als je er dan nog niet uitkomt kun je altijd onze klantenservice raadplegen via 0418-721314 (of info@wolplein.nl). Zij helpen je met plezier!

   Lotte

Moment...