Koffie & Wol TV - Maandaflevering Januari

Maandaflevering Koffie & Wol januari

Happy new year! Het wordt een jaar boordevol nieuwe uitdagingen. Waar we in december de Best of AdventsCAL afrondden, startten we aan het einde van deze maand met een andere succesvolle Crochet Along: de Droomdeken 2.0! Goed nieuws voor alle breisters: de populaire deken verscheen deze keer ook als Knit Along! De nieuwe gratis brei- en haakpatronen werden in januari sowieso lekker met elkaar afgewisseld. En zo vloog de eerste maand van 2018 voorbij. Ontdek alle projecten in de extra lange maandaflevering!

Ontdek de gratis patronen hieronder:

Super Charming Babydekentje

Annemarie maakte afgelopen maand een vrolijk babydekentje met Yarn and Colors Super Charming. En de gestreepte deken had ook niet charmanter kunnen zijn! Het heeft namelijk een stoere, verwassen look, maar is wel zacht, soepel én vormvast. Kortom, een dekentje waar echte binkies naar hartenlust op kunnen spelen met hun bijpassende rammelbal. In deze maandaflevering laat Annemarie in een proeflapje de prachtige steek van de babydeken zien.

Ontdek het patroon hier!

Babydekentje Super Charming

Droomdeken 2.0

In deze maandaflevering besteden we ook volop aandacht aan de Droomdeken 2.0! Na het succes van de eerste deken kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Daarom werkten onze haaksters en breisters hard om een nieuwe deken te ontwerpen in maar liefst 6 verschillende kleuren. Ja, je leest het goed: dit keer is de droomdeken ook beschikbaar als gebreide versie! Droom jij binnenkort weg onder je eigengemaakte deken?

Ontdek de patronen iedere week hier (breien) of hier (haken)!

Droomdeken 2.0

Double Face colsjaal breien

Collega Carla ging aan het begin van de maand aan de slag met de double face breitechniek. En ze had de smaak te pakken, want het resulteerde in niet één, maar twee prachtige colsjaals! Het gratis patroon is een echte aanrader voor ervaren breisters. Bij dubbel breien wordt namelijk niet alleen de buitenkant gebreid, maar tegelijkertijd brei je ook een extra binnenkant. Omdat hierdoor een prachtig spiegelbeeld ontstaat, draag je de sjaal ook gemakkelijk binnenstebuiten. Ga jij een poging wagen?

Ontdek het patroon hier!

Double Face colsjaal

Zelf ook aan de slag gegaan met één van de Wolplein-patronen? Stuur ons een foto via social media of info@wolplein.nl.

Geef een reactie

7 reacties

Moment...