Trendy de winter in met Lana Grossa Olympia

Olympia-lana-grossa

Mutsen en sjaals maak je met Lana Grossa Olympia! Dit kleurrijke garen is uitstekend geschikt voor het maken van de mooiste modellen. Van trendy beanies tot leuke sjaals, omslagdoeken en poncho's. Lees hier meer over dit gevarieerde garen. 

Lana Grossa Olympia is een chunky en kleurrijk garen dat verkrijgbaar is in verschillende soorten. Naast de 'normale' Classic lichten we hier ook de Tweed en Pastello uit, twee bollen waar je prachtige projecten mee maakt!

In het bovenstaande plaatje zie je alle hippe modellen die je met de Olympia Classic kan maken. Dit chunky garen van 53% wol en 47% acryl voelt zacht en warm aan en is daarom heerlijk voor winterse projecten. In de Lana Grossa Olympia Classic flyer 2015 vind je alle 19 patronen om meteen mee aan de slag te gaan.

Olympia-Pastello

Lana Grossa Olympia Pastello
De Olympia Pastello is dit seizoen nieuw in de collectie en daarmee slaat Lana Grossa de spijker op zijn kop. De prachtige kleuren in subtiele overgangen maken je project helemaal bijdetijds en goed te combineren met andere kleding. Olympia is een volumineus garen en daarom ideaal voor grote en grove breisels. In de Lana Grossa Olympia Pastello & Tweed Flyer 2015 vind je alle modellen die je in bovenstaand plaatje ziet.

Lana Grossa Olympia Tweed
Net als de Pastello is ook de Olympia Tweed een prachtig garen. De getwijnde draad heeft lichte dikte verschillen waardoor je project een authentieke uitstraling krijgt. Maak een leuke sjaal of muts in dezelfde tint of combineer verschillende bollen voor een speels effect. Met 1 bol maak je al een hippe muts! De modellen in het onderstaande plaatje zijn te vinden in de Lana Grossa Olympia Pastello & Tweed Flyer 2015.

Olympia-tweed

Patronen met Lana Grossa Olympia

Ben je op zoek naar patronen met dit garen? In de speciale flyers van Lana Grossa vind je heel veel patronen die eenvoudig te maken zijn. De modellen zijn super hip en niet moeilijk want het garen geeft het effect! Eerder schreven we al een blog met gratis patroon over hoe je super snel een kol en muts kan breien met de Olympia. Neem eens een kijkje!

Mutsen en sjaals zijn leuk, maar er zijn nog zoveel andere mogelijkheden! Wat zou jij met dit garen maken?

Geef een reactie

2 reacties

  • Hanny

    Ik heb in duitsland patronenblad olympia classic met 19 patronen + de wol gekocht. Mijn duits is echter zo slecht dat ik het in nederlands wil hebben, kan ik die krijgen? Ik wil met patroon 5 beginnen, maar ook 7 staan op mijn lijstje, de rest komt vanzelf. Kunt u mij daaraan helpen, dan weet ik pas wat ik niet begrijp.

Moment...