Lana Grossa Ragazza

lana-glana-grossa-ragazza-patronen

Lana Grossa Ragazza, een prachtig garen waar je de tofste mutsen en sjaals mee breit! Met de winterdagen op komst komt dit natuurlijk mooi uit, want niets is lekkerder dan een warme muts en dikke sjaal om jezelf lekker mee in te stoppen. Ragazza biedt garens en een scala aan patronen voor de ultieme winterlook, laat je verrassen door de trendy modellen!

De Ragazza lijn van Lana Grossa is vernieuwend en super hip. Deze lijn richt zich vooral op de simpele modellen, maar met een waanzinnig resultaat. De kleurrijke garens worden goed ondersteund door het boekje, waar maar liefst 71 patronen in staan (!). Vrolijke beanies en sjaals maar ook truien en vesten die makkelijk te breien zijn vind je in dit boekje. Ideaal voor de beginnende breister!

Het boekje Lana Grossa Ragazza No. 07 2015 is voor €3,- te bestellen.

ragazza-magazine

Ragazza garens
Ragazza garens staan bekend om hun kleur en volume. De stuk voor stuk volumineuze bollen zijn rijk van structuur en verkrijgbaar in de meest stijlvolle kleuren. Kies uit een van de 6 soorten (of maak een combinatie!) en maak er de mooiste winterkleding van. Functioneel en trendy, wat wil je nog meer?

ragazza-garens

Ragazza Amici Uno
Amici Uno is een combinatiegaren van scheerwol en acryl en ideaal voor omslagdoeken en sjaals. Het garen heeft een prachtig kleurverloop en is verkrijgbaar in 12 verschillende tinten.

Ragazza Amici Due
Amici Due is de grotere broer van de Amici Uno. Door de overeenkomende kleurnummers kunnen deze twee garens uitstekend met elkaar gecombineerd worden. Wil jij bijvoorbeeld een fijn accessoire met een bijpassende sjaal maken? Gebruik de bollen Amici Uno en Amici Due in dezelfde kleur en je outfit matcht perfect!

Ragazza Lei Colormix
Lei Colormix is een dik garen van 100% merino wol. De bol is er in 22 verschillende kleuren en daarom zit er altijd wel een geschikte kleur tussen. De Lei Colormix gebruik je voor een simpel patroon, het kleurverloop geeft het effect!

Ragazza Lei
Als tegenhanger van de Lei Colormix is er in deze serie de Lei Uni. Dit garen met uni kleuren is goed te combineren met de Colormix, de kleuren komen namelijk overeen. Ga je voor een gemêleerde muts en een effen sjaal, of andersom? Met de Ragazza Lei maak je eenvoudig de juiste combinaties!

Ragazza Nordico
De Ragazza Nordico wordt gezien als de chicste bol uit de lijn. Van deze klassieke bol met ombre look kun je prachtige sjaals en omslagdoeken maken. Wij maakten van dit garen een heerlijke sjaal met punt, bekijk het gratis breipatroon van de puntsjaal.

Ragazza Twist
Ragazza Twist is een nieuwe bol en een waardevolle toevoeging aan de lijn. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden is dit een getwist garen. De gedraaide structuur zorgt voor een speels effect in je breiwerk.

lei-colormix-model

Wat vind jij van de Lana Grossa Ragazza garens?

Geef een reactie

Moment...