Lana Grossa Zomergarens - altijd bijzonder!

Lana Grossa Zomergarens

Ondanks dat de kou nog in de lucht hangt, kan de zomer wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen. Lana Grossa presenteert de eerste lente- en zomergarens voor 2018 en wij zijn in love! Niet voor niets is het motto van het merk 'Always something special'. Deze nieuwe Lana Grossa zomergarens worden gecombineerd met prachtige patronen in hun nieuwe lookbook. Lees snel verder voor de nieuwste bollen!

Dit seizoen valt het merk op met bijzondere bollen die vragen om gemakkelijke patronen en kleursamenstellingen! Denk aan Lana Grossa zomergarens met een zilverachtige glans, een leereffect of een harige katoenstructuur. Heel eenvoudig met dikke naalden gemaakt zijn ze gewoon het mooist. Zo weet Lana Grossa ook deze zomer iedere breisel naar een hoger niveau te tillen!

Lana Grossa zomergarens: Cresta

De Lana Grossa Cresta is gemaakt van een zachte katoen en polyamide mix. Het hoge percentage katoen maakt het zomergaren erg fijn om in de zomer te dragen en de kleine lusjes van polyamide geven ieder kledingstuk al snel een boho uitstraling. Dit garen vraagt er gewoon om om gedragen te worden tijdens een heerlijke strandwandeling! Of dat nu in de vorm van zomerse kleding of gebreide of gehaakte accessoires is.

Ombra & Cresta

Lana Grossa zomergarens: Ombra

Het platte en dunne lintgaren van Lana Grossa heeft een katoenen basis in combinatie met een polyester glansdraad. Dit geeft  het luxueuze katoengaren een prachtig glanzend accent met subtiele kleurschakeringen in de mooiste tinten. Gebruik de Lana Grossa Ombra samen met een andere draad voor een subtiel accent of brei het enkeldraads voor een echt wow effect!

Lana Grossa Zomer

Lana Grossa zomergarens: Nizza

Een luxe katoengaren met subtiele glitter. Het garen heeft een smalle, lintachtige draad en is ideaal voor het breien of haken van zomerse projecten. Maak bijvoorbeeld een mooie top met open structuur of een royale zomersjaal. De bijzondere structuur van de draad geeft ieder project een unieke uitstraling!

Lana Grossa Nizza

Lana Grossa zomergarens: Alcanto Print

Deze nieuwe variant van het innovatieve Alcanto garen heeft een mooie verwassen look en kleurverloop in de draad. Met zijn platte structuur en leatherlook maak je met Alcanto Print de mooiste kleding en accessoires voor het lente en zomer seizoen. Het garen leent zich het best voor opengewerkt en robuuste structuur steken en door de zachtheid van dit garen krijgen modellen een heerlijk draagcomfort!

Lookbook - Ontdek de mooiste designs!

Lana Grossa weet zich ieder seizoen weer te onderscheiden. Dat zie je terug aan de garens, maar dit speciale gevoel komt ook terug in de magazines van het merk. In het Lookbook voor de lente/zomer vind je maar liefst 17 gebreide patronen voor dameskleding. Ontdek de mooiste designs met nieuwe modekleuren als geel, oranje en roze!

Detail Lana Grossa Zomergarens

Geef een reactie

Moment...