opberging voor je haaknaalden – haaknaaldenetuis

Haaknaalden zorgen ervoor dat je jouw favoriete hobby (HAKEN!) kan uitvoeren, dus een veilig en mooi plekje voor dit gereedschap is zeker op zijn plaats! Wij inspireren je met leuke opberging voor je haaknaalden. Zo delen we o.a.  2 gratis patronen met je waarmee je zelf een haaknaaldenetui kan maken.

Opberging voor je haaknaalden - Of je er nu een paar hebt of een hele haaknaaldencollectie, je wilt ze natuurlijk netjes opbergen. En het liefste in stijl! Je haaknaalden opbergen kan natuurlijk op diverse manieren. Wij inspireren je graag met de onderstaande 3 ideeën.

zelf etuis haken
Haak zelf een haaknaaldenetui!
Onze haaksters hebben 2 etuis ontworpen die je zelf kan haken. Kies jouw favoriete model én kleuren en haken maar!

1. Kleurrijke haaknaaldenetui
Met Phildar Phil Cabotine haak je in jouw favoriete kleuren dit vrolijke etui. Het etui is langwerpig en sluit je gemakkelijk door het lusje om de knoop te doen. Als je het etui opendoet dan zie je meteen al je haaknaalden en kun je de juiste maat pakken. Bekijk het haakpatroon van het haaknaaldenetui.

2. Haaknaaldenroletui
Dit roletui neemt weinig ruimte in beslag en neem je dus gemakkelijk overal mee naar toe. Het compacte maatje van dit etui zegt helemaal niets over de inhoud. Het hippe etui biedt namelijk ruimte voor al je haaknaalden! Ook als je 100+ haaknaalden hebt want je kunt het etui zo lang maken als je wilt. Rol het etui uit en je kunt in een oogopslag alle je haaknaalden zien, die veilig in vakjes zijn opgeborgen. Rol vervolgens het etui gemakkelijk weer op en maak dicht met het gehaakte koord. Ook zit er in het etui nog een handige lus waaraan je jouw markeerringen kan bevestigen. Je haakt dit etui met het katoengaren Yarn and Colors Must-have. Bekijk het haakpatroon van het haaknaaldenroletui.

opberging voor je haaknaalden

'Kant en klare' opberging voor je haaknaalden
Wil je jouw haaknaalden meteen opbergen zonder zelf aan de slag te gaan? Kies dan uit diverse modellen, kleuren en printjes jouw favoriete haaknaaldenetui.opberging voor je haaknaalden

  • Haaknaaldenetui 
    In dit haaknaalden etui berg je eenvoudig al je haaknaalden op. Het etui heeft een schattige kattenprint met roze en blauwe details en is afsluitbaar met een soepele rits. De binnenkant van dit etui heeft 7 aparte elastieken voor het vastzetten van je naalden. Je sluit het etui met een soepele rits. Nu nog kiezen of je voor een print gaat met katten of planten en een uil.
  • Wolplein Haaketuis
    Van deze kleurtjes én printjes word je heel vrolijk! Naast dat je jouw haaknaalden in dit etui kwijt kan, zitten er ook nog diverse vakjes voor o.a. je garens en accessoires. Bekijk alle haaketuis!

Creatieve opberging
Haak je (bijna) altijd op een vast plekje? En heb je daar de ruimte om jouw haakbenodigdheden uit te stallen? Zet jouw haaknaalden dan overzichtelijk op tafel! Dit kun je doen door ze in mooie potjes, mokken of glazen te doen. Om er extra kleur en sfeer aan te geven kun je de potjes nog omhaken, zoals dit onderstaande potje. Met vasten haak je in het rond deze kleurrijke 'hoes'!
opberging voor je haaknaalden


Hoe berg jij je haaknaalden op?

Geef een reactie

3 reacties

Moment...