Paashaasje haken

Samenbreien paasactie vernieuwd

Vinden jullie het ook heerlijk om je huis aan te kleden met de feestdagen? Met Pasen zelf een paashaasje haken bijvoorbeeld. Leuk om samen met de kinderen te doen!


Nieuw: Wolplein Pasen Haakpakket

De mooiste paasdecoraties haak én knutsel je zelf met het nieuwe Wolplein Pasen haakpakket! Benieuwd? Bekijk het Pasen Haakpakket.


 

Benodigdheden voor paashaasje haken:

- Phildar Lambswool
- Haaknaald 3.5
- Vulling
- Wolnaald
- Yarn and Colors Must-Have Minis 100 Black

Decoratieve paashaasjes

Zet ze op tafel ter decoratie of hang ze in een heuse paasboom versierd met kleurrijke linten. Deze leuke paashaasjes of konijntjes kun je ook gebruiken als eierwarmer (laat dan de onderkant open bij stap 8). Ze zijn snel klaar. In één dag kun je zelfs een hele hazen-familie haken!

Patroon paashaasje haken

Haak een lapje. Het lapje wordt gehaakt met vasten. Maak het lapje ongeveer 15 x 10 cm groot. En rijg een draadje in een vorm van een driehoek. Vervolg de stappen met behulp van onderstaande foto's.

Paashaas haken

Succes en veel haakplezier!

Meer Paas accessoires

Wil je nog meer leuke accessoires haken voor Pasen? Bekijk ons andere paashaas patroon en dit schattige kuiken eiermutsje.

Deel je resultaat:

Wij zijn benieuwd naar het resultaat van jouw gehaakte paashaasje. Deel je creatie op onze Facebookpagina of op Instagram met #wolplein. Leuk!

Meer inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer!

Geef een reactie

2 reacties

Moment...