Phildar Phil Coton 4

Phildar phil coton 4

Vrijdag 25 t/m zondag 27 april 2014 - 25% korting op de gehele nieuwe kwaliteit Phil Coton 4! 

Phildar is een van de populaire merken uit het assortiment van Wolplein.nl. Phildar Phil Coton is het ideale basisgaren voor al jouw favoriete projecten, zoals amigurumi's, mutsen, sjaals en omslagdoeken. Na Phildar Phil Coton 3, heb je nu ook Phil Coton 4. Deze draad is gloednieuw en het uitproberen waard!

Deze zomer blijven wij gewoon lekker aan het haken en breien. Naast een luchtige omslagdoek, kun je ook aan de slag met accessoires voor in huis of bijvoorbeeld met een leuke iPad hoes. Het nieuwe garen Phil Coton 4 leent zich hier prima voor, want de draad is geschikt voor elk haak- of breiwerk.

Phildar phil coton 4

Phil Coton 4

100% katoen en verrijkt met aloë vera, hierdoor worden je gemaakte werkjes zacht en hebben kledingstukken van Phil Coton 4 een hoog draagcomfort. Ben je op zoek naar een fijn haak- en breigaren voor naalddikte 4, dan is Phildar phil coton 4 wat voor jou. Kijk eens tussen de 50 geweldige kleuren en kies jouw favoriet!

Zie hier het verschil tussen Coton 3 en 4. Wanneer je haakt met Coton 4, wordt alles net een slag groter.

Phildar phil coton 4

Wat ga jij breien of haken? Stuur een foto van jouw eigengemaakte brei- of haakproject met coton 4 naar info@wolplein.nl en wie weet schittert jouw creatie straks in onze Wol of Fame op Facebook. 

Geef een reactie

Moment...