Haken voor Pink Ribbon - Wolplein in Actie

Pink Ribbon
Wolplein in Actie voor Pink Ribbon - 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt te maken met borstkanker. Dat betekent dat iedereen wel iemand om zich heen heeft die (indirect) te maken krijgt met deze ziekte. Daarom willen wij ons steentje bijdragen en met onze speciale actie het onderzoek naar borstkanker steunen. Ben je benieuwd hoe we dat doen? Lees dan snel verder! 

Pink Ribbon

Annemarie heeft een prachtige gehaakte sjaal ontworpen speciaal voor deze actie. Deze sjaal is verkrijgbaar als haakpakket waarvan wij in de maand Oktober €6,- per verkocht pakket doneren aan Pink Ribbon. Hiermee willen wij aandacht vragen voor Pink Ribbon en natuurlijk daarmee het onderzoek naar borstkanker steunen. Omdat we met een doelgroep te maken hebben waar deze ziekte helaas nog vaak voorkomt lijkt het ons mooi om samen met jullie iets te kunnen betekenen. De gehele maand Oktober staat bij Wolplein daarom in het teken van Pink Ribbon. Haken jullie aan? Lees ook hier het verhaal achter onze actie of doe direct een donatie

Gehaakte Sjaal voor Pink Ribbon

De sjaal is gehaakt van Yarns & Colors Charming in prachtige roze tinten en heeft een afmeting van 48 x 200 cm (exclusief franjes). Natuurlijk kun je deze sjaal voor jezelf haken, maar hoe mooi is het als je hem cadeau kunt doen aan iemand die misschien wel te maken heeft (gehad) met borstkanker en wel wat vrolijkheid en warmte kan gebruiken in moeilijke tijden? Naast dat haken en breien mensen onderling verbind, zorgt het ook voor een fijne ontspanning, kun je je gedachten verzetten of juist stil staan bij de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Bestel het pakket van de Gehaakte Sjaal voor Pink Ribbon hier! Wij doneren €6,- per verkocht pakket aan Pink Ribbon.

Wat heb je nodig voor het haken van de Sjaal voor Pink Ribbon?

Sjaal haakpakket voor Pink Ribbon Wolplein in Actie

Haken voor Pink Ribbon in het Wolplein Inspiratiecentrum

Zaterdag 21 Oktober vindt er in ons Inspiratiecentrum in Zaltbommel een speciale Haken voor Pink Ribbon middag plaats! Annemarie zal hierbij aanwezig zijn om jullie op weg te helpen met het haakpatroon en eventuele vragen te beantwoorden. Neem je sjaal mee wanneer je deze al hebt aangekocht of schaf het haakpakket direct aan in de showroom en ga gezellig met elkaar aan de slag onder het genot van een hapje en drankje. Voor de aanwezigen is er een speciale kleine creatieve verrassing. Iedereen is welkom vanaf 13:30 tot 16:00, opgeven is niet nodig.

Wolplein in actie voor Pink RibbonHaak jij met ons mee voor Pink Ribbon of steun je dit doel op een andere manier? Laat het ons weten via (info@wolplein.nl) en deel jouw verhaal op Social Media via #wolplein!

Annemarie Arts

Geef een reactie

17 reacties

Moment...