Rico Creative Twist vest breien

rico creative twist vest breien

Rico creative twist vest breien - Voor op koude dagen in de winter of tijdens een zwoele zomeravond als het net iets te fris is voor een jurkje; dit vest van Rico Creative Twist is geschikt voor alle gelegenheden! De robuuste bol geeft een stoere uitstraling, maar voelt ook super zacht aan. Bekijk hier het gratis breipatroon.

Met Rico Creative Twist maak je snel de gaafste projecten! De zachte bol van 80% Acryl en 20% Alpaca heeft een getwiste draad en geeft daarmee een extra effect aan je project. Het garen is geschikt voor naalden van 10 mm dus daarmee is je vest zo gemaakt. Kies een van de prachtige rustige tinten die het garen rijk is en ga aan de slag!

Voor welke kleur ga jij?
rico-creative-twist

Maten: 36-40 (42-46)

Materiaal voor het korte vest:
- 8 (9) bollen Rico Creative Twist super chunky kleur 1
- Breinaalden 8 en 10mm
- Kabelnaald
- 1 drukknoop

Materiaal voor het lange vest:
- 11 (12) bollen Rico Creative Twist super chunky kleur 15
- Breinaalden 8 en 10mm
- Kabelnaald
- 1 drukknoop

Gebruikte steken:
- Halve patent steek (basispatroon): 1e toer (heentoer): *1 st re, 1 st met 1 omslag zoals av gebreid afhalen; vanaf * voortdurend herhalen, eindigen met 1 st re.
2de toer: *1 st av, de afgehaalde st met de omslag re samen breien; vanaf * herhalen, eindigen met 1 st. av.
De 1e en 2de toer blijven herhalen.
Dit patroon zonder kantsteek breien (met uitzondering de kanten van de boorden aan de voorpanden).
- Boordpatroon: Heentoer: 1 st re, 1 st av om en om breien. Terugtoer: de st breien zoals ze zich voordoen.
- Tricotsteek rechts: Heentoer: re st breien, terugtoer: av st breien.
- Dubbele kantsteek: Aan het begin van de toer: 1 st zoals av breien afhalen, vervolgens de draad achter de naald leggen en de 1 st re breien. Aan het einde van de toer: tot 2 st voor het einde van de toer breien, 1 st av afhalen, de draad ligt voor het werkstuk, 1 st re breien.
- Overhalingen: Rechter kant: 1 st re breien, 1 st met 1 omslag av afhalen, 2 st re overgehaald samen breien.
Linker kant: tot 4 st voor het einde van de toer breien, 2 st re samen breien, 1 st met 1 omslag av afhalen, 1 st re breien.
- Kabelpatroon 1 (over 6 st): 1e toer t/m 8e toer: tricotsteek re breien. 9de toer: 3 st op een hulpnaald achter het werkstuk leggen, 3 st re breien, de st op de hulpnaald re breien. 10de toer: av st breien. De 1e t/m 10de toer voortdurend herhalen.
- Kabelpatroon 2 (over 6 st): 1e toer t/m 8e toer: tricotsteek re breien. 9de toer: 3 st op een hulpnaald voor het werkstuk leggen, 3 st re breien, de st op de hulpnaald re breien. 10de toer: av st breien. De 1e t/m 10de toer voortdurend herhalen.

Proeflapje:
8 steken en 18 toeren in basispatroon breien op naald nr. 10 = 10 x 10 cm

rico creative twist vest breien

Breipatroon vest:

Rugpand
45 (49) st met naald nr.10 opzetten en 3 toeren in boordpatroon breien. Hierbij met een terugtoer en 1 st av beginnen. In de 4de toer de st breien zoals volgt: 16 (18) st in basispatroon, 6 st kabelpatroon 1, 1 st met 1 omslag av afhalen, 6 st kabelpatroon 2, 16 (18) st in beispatroon, hierbij beginnen met 1 st av met 1 omslag afhalen. Op een hoogte van 21 (23) cm <47 (49) cm> met minderingen voor de raglanvorming beginnen. Hiervoor aan weerskanten om en om in elke 2de toer en in elke 4de toer 17x1 (18x1) st overgehaald minderen. Tegelijk met de verschuiving van de kabels beginnen. Hiervoor in basispatroon tot 2 st voor het kabelpatroon 1 breien, 2 st av samen breien, 6 st kabelpatroon 1 breien, 1 st vanuit de volgende dwarse draad van de voorafgaande toer breien, 1 st vanuit de volgende dwarse draad van de voorafgaande toer breien, 6 st kabelpatroon 2 breien, 2 st av samen breien. De toer in basispatroon afwerken. De samen gebreide st steeds in tricotsteek av verder breien en de gemeerderde st in basispatroon aanvullen.
Deze verschuiving in elke volgende 6de toer herhalen. Zodra de kabelsteken aan de buitenste kanten geminderd worden, zo worden in de toeren met de verschuivingen telkens 3 st av samen gebreid. De meerderingen vanuit de dwarse draden zoals gewoonlijk verder uitvoeren. Als alle kabelsteken afgewerkt zijn, in basispatroon verder breien. Op een hoogte van 50 (54) cm <76 (80) cm> de resterende 11 (13) st afkanten.

Linker voorpand
27 (31) st met naald nr.10 opzetten en 3 toeren in boordpatroon breien. Hierbij met 1 terugtoer beginnen. Aan de linker kant (voor de kant van de boord) een dubbele kantsteek breien en vervolgens met 1 st av beginnend verder breien. In de 4de toer de st breien zoals volgt: 10 (12) st in basispatroon breien, hierbij met 1 st re beginnen, 6 st kabelpatroon 1, 9 (11) st in basispatroon, hierbij met 1 st met 1 omslag zoals av breien afhalen beginnen, dubbele kantsteek. Voor de raglanvorming op een hoogte van 21 (23) cm <47 (49) cm> aan de rechter kant de minderingen zoals het rugpand breien. Op een hoogte van 45 (49) cm < 71 (75) cm> voor de hals aan de linker kant 6 st afkanten. Voor de hals in de volgende 2de toer nog 1 st afkanten. De minderingen voor de raglanvorming verder breien, tot nog 2 st op de naald zitten. De laatste 2 st patroonsgewijs samen breien en op de deze manier het werkstuk afwerken.

Rechter voorpand
27 (31) st met naald nr.10 opzetten en 3 toeren in boordpatroon breien. Hierbij met 1 terugtoer  en 1 st av beginnen. De dubbele kantsteek aan het einde van de toer breien. In de 4de toer de st breien zoals volgt: dubbele kantsteek, 9 (11) st in basispatroon, hierbij beginnen met 1 st met 1 omslag zoals av breien afhalen. 6 st kabelpatroon 2, 10 (12) st in basispatroon, hierbij beginnen met 1 st met 1 omslag zoals av breien afhalen. Het voorpand zoals het linker voorpand afwerken, maar tegengesteld.

Mouwen
35 (39) st <21 (25) st> met naald nr.10 opzetten en 3 toeren in boordpatroon breien, hierbij met 1 terugtoer en 1 st av beginnen. Vanaf de 4de toer in basispatroon verder breien. <Voor de mouwvorming aan weerskanten in elke 10de toer 7x1 st meerderen en volgens het patroon invoegen = 35 (39) st.> Op een hoogte van 17 (19) cm <43 cm> met de minderringen voor de raglanvorming beginnen. Hiervoor aan weerskanten 14x1 (16x1) st overgehaald minderen. De minderingen om en om 2x in elke 4de toer en 1x in elke 2de toer (d.w.z. telkens in de 4de, 8e en 10de toer van 10 toeren) breien. Op een hoogte van 46 (50) cm <72 (74) cm> de resterende 7 st afkanten. De 2de mouw evenzo breien.

twist-vest-tekening

Afwerking
Alle panden volgens het patroon spannen en bevochtigen, laten drogen. Alle naden sluiten en de mouwen inzetten. Voor de kraag met naalden nr.8 vanuit de kant van de hals 41 (47) st breien, telkens met 8 cm afstand van de voorste kant beginnend en eindigend en in boordpatroon breien. Hierbij aan weerskanten dubbele kantsteken breien. Op een hoogte van 11 cm de st losjes afkanten. De voorpanden op een breedte van ca. 8 cm elkaar overlappend leggen en aan de bovenste rand van de hals de drukknoop onzichtbaar aanhechten.

In onderstaande video vertelt Petra alles over de mooie bollen Rico Creative Twist.

Breipatroon Twist colsjaal en hoofdband - Met dit mooie garen maakten we eerder al een lekkere warme col met bijpassende hoofdband. Bekijk hier het gratis breipatroon van deze leuke set!

twist-col-sjaal-breienWil je altijd als eerste op de hoogte zijn van gratis patronen en leuke acties? Schrijf je dan hier in voor onze inspirerende nieuwsbrief!

Geef een reactie

55 reacties

 • Janneke

  Dag, dankjewel voor dit mooie patroon. Kan ik het korte vest ook met de lange mouwen breien? Hoeveel bollen heb ik dan extra nodig? Alvast bedankt voor je antwoord!

  • Wolplein.nl

   Hallo Janneke,
   Het is zeker mogelijk om het korte vest met de lange armen te breien, dan volg je voor de armen de beschrijving van het lange vest. Ik zou 2 bollen extra doen. Leuk dat je hem wil gaan maken. Heel veel breiplezier, Charlotte!

 • Ik zou het graag het gratis patroon willen afdrukken, alleen dit gaat niet.
  Roci creatief vest.
  Hebben jullie misschien een tip.

  • Wolplein.nl

   Hallo Marlene,

   Wat vervelend dat het niet kan. Je kan anders de tekst kopiëren en in Word zetten en daar uit printen.

   Succes, Charlotte!

 • Maaike

  hoe kan ik het patroon aanpassen voor maat 48 (dus welke steken en lengte moet ik aanhouden) en hoeveel bollen extra zou ik dan moeten rekenen?

  • Wolplein.nl

   Hallo Maaike,

   Als je het vest wil gaan breien in een grotere maat moet je naar het andere maat verschil kijken. Het aantal steken wat daar aan verschil tussen zit moet jij bij de grootste maat erbij optellen. Er zit nu 1 bol verschil tussen de maten ik zou 2 bollen extra nemen.

   Succes, Charlotte!

 • Hanny

  Hoeveel bollen heb ik nodig voor een kussen 50x50 ong?

 • Cora

  Kan ik dit ook breien met Lana Grossa Ragazza Lei?
  Valt hij dan ook zo mooi en komen de steken dan ook zo gedefinieerd uit?
  Ik vind het toch fijner als alles zo veel mogelijk wol is. En er zijn meer kleuren om uit te kiezen.

  • Wolplein.nl

   Hallo Cora, het zou zeker kunnen om dit vest ook met Lei te breien. Het lijkt erg op elkaar alleen is de samenstelling anders en de naalddikte van lei is iets dikker. Charlotte!

 • Brigit

  Hoi,
  Ik ben niet zo'n gevorderde breister en zit helemaal vast bij het deel waar je steken toevoegt tussen de kabels om de kabels uit elkaar te laten lopen. De steken oppakken lukt wel volgens mij, maar hoe maak ik er dan patentpatroon van? Want zoals ik uitkom is het 1 steek (+ omslag) en de twee extra steken worden tricot, dat is toch niet de bedoeling? Hopelijk heb ik het zo een beetje goed uitgelegd.

  Alvast dank voor de hulp!

  • Wolplein.nl

   Hallo Brigit, er zat een foutje in het rugpand patroon. Deze heb ik eruit gehaald, ik weet niet wanneer je het patroon geprint hebt. Maar bekijk nog eens degene die nu online staat! Charlotte

   • Brigit

    Dankjewel. Ik geloof dat het wel moet lukken. Nog maar een vraagje dan: om en om aan weerskanten in elke 2e en 4e toer minderen; bedoel je daarmee dat je in de tweede toer aan 1 kant mindert, en in de 4e aan de andere kant? Hoor het graag, vind het echt een super mooi patroon!

   • Saskia

    Hoi,

    Ook ik ben nog niet zo ervaren en loop op dit stukje vast. Moet je nu 2x achter elkaar een nieuwe steek uit dezelfde dwarse draad breien? Ik heb toch maar 1 steek tussen de twee kabels in? Het is me niet helemaal duidelijk.
    Ook de toer daarna, waar je met minderingen begint, begrijp ik niet helemaal. Moet ik dan de instructie onder het kopje Overhalingen aanhouden? En voor welke toer geldt dat, een heen of een terugtoer? Anders kom je toch in de war met die averecht afgehaalde steken van de patentsteek (die kun je de toer er na toch niet weer afhalen en overhalen?).

    Ik kom er niet uit, dus alle hulp is welkom. Alvast heel erg bedankt!

    • Brigit

     Hoi, ik liep precies hier ook vast. Ik heb bij de meerderingen tussen de kabels steeds een steek opgepakt die direct naast de binnenste kabelsteken ligt. (Dus tussen de kabels in zeg maar). Dus soms pak je gewoon een omslag op die er toch al zat vanwege je basispatroon, en soms pak je een draad op. Bij mij ziet het er dan zo uit als op de foto ;)

     De minderingen heb ik in de heentoer (voorkant vh werk) gedaan. Steeds in de tweede toer rechts, in de vierde toer links, zoals in de instructies voor overhalingen. De steken die dan niet meer volgens patentsteek kunnen worden gebreid, brei je even in tricot. Dat is altijd maar een paar toeren want bij de volgende mindering zit je weer goed in je patroon. Misschien kun je zo een beetje verder! Ik heb er ook echt mee zitten stoeien hoor, moet nu nog 1 mouw en dan is hij helemaal af. Maar het rugpand vond ik pittig!

    • Wolplein.nl

     Hallo Saskia, je hebt een hele mooie uitleg van Brigit ontvangen. Lukt het je daar mee? Charlotte!

 • Brigit

  Nou, hij is af hoor. Ik hebt het korte vest gebreid met lange mouwen. Het valt dus veel wijder en langer dan op de foto, zit haast geen vorm in, en mijn stekenverhouding klopt met de 10x10 van het proeflapje. Duur experiment ;) de taille van het korte vest zit er in werkelijkheid niet in. Zal verder heus lekker warm zijn in de winter!

 • Thea de Boer

  Hallo,
  Tussen de kabels is 1 steek ( omslag en av. afhalen). Nu wil ik gaan meerderen; er moet 2 keer vanuit volgende dwarse draad van de voorgaande toer gebreid worden.
  Mijn vraag is; moeten deze steken recht of avererechts gebreid worden? Komen er nu dus 3 steken tussen de kabel ?
  Omdat vóór kabel 1 en ná kabel 2 twee st. samengebreid moeten worden, moeten er volgens mij ook 2 st. bijkomen.
  Hopelijk begrijp je mijn vraagstelling. Ik heb het al zo vaak uitgehaald... , met het voorjaar wil ik gaan pronken met mijn vest. Heb gele wol, zo leuk!!!

  • Wolplein.nl

   Hallo Thea,

   Zou je kunnen zeggen over welke kabel je het hebt? Voorpand of achterpand?

   Charlotte!

   • Thea de Boer

    Ik ben begonnen met het achterpand en bij de splitsing van de kabels heb ik moeite, vandaar mijn vraag.( zie boven). Ik hoop exht dat je me begrijpt.

    • Wolplein.nl

     Hallo Thea de Boer,

     Mijn collega Eliane is in het patroon gedoken en komt met de volgende uitleg:
     Steken meerderen doe ik altijd op de manier waarop ik aan het breien ben. Dus recht meerderen in een heentoer (goede kant vh werk), en averecht meerderen in de terugtoer (verkeerde kant vh werk). Als je steken gedraaid meerdert zie je het het minste.
     Er worden tussen de 2 kabels in totaal 2 steken gemeerderd, dus in totaal bij de eerste meerdering krijg je 3 steken tussen de kabel. Deze steken worden in basis patroon doorgebreid, dus in de heentoer brei je deze steken recht en in de terugtoer averecht. Dit patroon herhaalt zich zo te zien nog 2x. De minderingen voor kabel 1 en na kabel 2 zijn bedoeld om de kabel te laten verschuiven.

     Ik hoop dat je hiermee vooruit kan!

     Succes, Charlotte!

 • Joleen

  Beste Charlotte,
  Ik ben begonnen aan dit vest maar kom er nog niet helemaal uit.
  In de beschrijving staat basispatroon, bedoelen jullie hier de halve patent steek mee? En heb je hier een filmpje van beschikbaar.
  Hartelijke groet,
  Joleen

  • Wolplein.nl

   Hallo Joleen,

   De halve patentsteek is het basispatroon inderdaad, helaas hebben wij hier geen filmpje van. Maar er zijn vast filmpjes van op youtube.

   Charlotte!

 • Anita

  Bij mij lukt de raglan niet ik snap er helemaal niets van, en de uitleg over overhaling al even min.

  • Thea de Boer

   ALGEMEEN.
   Voor mijn halve patentsteel heb ik het volgende patroon gebruikt, veel eenvoudiger;
   De heengaande pen ( pen1 ) helemaal recht breien,
   De teruggande pen ( pen 2 ) beginnen met kantsteek, daarna 1 steek recht ( niet gewoon maar 1 toer dieper insteken, je neemt a.h.w. 2 st. op). Op deze manier kan je je niet zo snel vergissen.
   Veel succes, die van mij wordt mooi, maar blijft ondanks mijn "makkelijke" halve patentsteek toch een rekenpartij. Gemakshalve heb ik alle toeren uitgetekend en beschreven op papier, zodat ik weet welke steek of verschuiving of mindering of kabel in welke toer moet. Grietjes, Thea de Boer.

 • Angela

  Ik snap nog steeds niets van t rugpand en de minderingen resp t verschuiven van de kabel. Ben echt de hele dag vanaf vanochtend al aan t prutten. En maar uithalen, weer terug naar de 47 cm, maar hoe moet ik nu toch verder. Wolplein,maak s een handig filmpje van dat struikelblok op t rugpand!

 • Dorien

  Hoi,
  Kan iemand mij vertellen hoe het goed werkt met het verschuiven van de kabels in het achterpand?
  Heeft iemand een voorbeeld van hoe je zo'n breischema op papier zet? Dan gaat het misschien makkelijker.
  Het is o zo'n leuk vest.
  Groetjes, Dorien

  • Angela

   Dorien t is mij dit weekeinde na echt ontelbare keren uithalen gelukt door goed naar de foto te kijken. Op de bezoekerssite zal ik mijn aantekeningen ff foto plaatsen.

   • Dorien

    Hoi Angela,
    Op welke site bedoel je?
    Ik kijk ook naar de foto's en heb ze al vergroot maar vind het toch niet duidelijk.
    Ik blijf ook maar proberen en misschien lukt het na verloop van tijd wel.
    Groetjes Dorien

 • Marjorie

  Hallo.
  ik begrijp niets van de opgegeven stekenverhouding. Op de wikkel van Rico staat 9 steken/12 toeren met pen 10 is 10x10 cm.
  Hoe kan de stekenverhouding in dit patroon dan 8 steken/18 toeren met pen 10 ook 10x10 cm zijn?!
  Met pen 10 zit ik aan 14-16 steken voor 10 cm...
  Hartelijke groet! Marjorie

 • Marjorie

  Nog iets wat me niet duidelijk is: Volgens de tekening is het vest 50 cm breed. Op 45 steken betekent dit een steekbreedte van 1,11 cm (waarmee je wel uitkomt met de stekenverhouding van de leverancier).
  De stekenverhouding in het patroon geeft een steekbreedte van 1,25 cm (10:8). Wat met 45 steken een breedte van 56,25 cm geeft.
  Is de breedte van 50 cm juist en de stekenverhouding niet? Of is de stekenverhouding juist en de breedte niet?
  Groet! Marjorie

 • Angela

  @majorie, ik denk dat dat met de steek te maken heeft, proeflapje is gewoon tricot en deze steek trekt mi wat dus daarom is de verhouding anders. Bij mij kloppen de maten van het vest wel, muv de mouw, die is ongeveer een boordlengte te lang geworden.
  Het was een worsteling soms ,te het patroon, maar zojuist alle onderdelen gevaporiseerd. Nog in elkaar zetten en klaar.

 • Angela

  Ik denk dus dat je het proeflapje in het basispatroon moet maken. Bij mij klopt t echt.

  • Els

   Ik begrijp de minderingen niet. Wat betekent om en om aan weerszijden in de tweede en vierde toer.
   Begrijp ik het goed dat je aan de rechterkant en linkerkant van je werk aan de goede kant van je werk moet minderen. Doe je dat twee naalden verder opnieuw en vier naalden verder opnieuw?

   • Wolplein.nl

    Hallo Els,

    Om en om minderen is aan het begin van de naald minderen en aan het eind van de naald minderen en dit dan om en om doen. En dat herhaal je steeds.

    Charlotte

 • Els Maddelein

  Ik heb een probleempje bij de mouwen van het kort vest. Daar moet je 7 keer aan beide meerderen. Op een hoogte van 17 cm moet je minderen voor de raglan. Momenteel zit ik op een hoogte van 17 cm en heb nog maar 3 keer aan beide kanten gemeerderd. Hoe moet ik nu verder?

  • Hallo Els,

   Als je de mouwen aan het maken bent van het korte vest dan staat het gedeelte van het meerderen 7x1 st tussen de pijltjes en dat is dan alleen maar geldig voor het lange vest dus die meerderringen moet je niet doen.

   Succes.

   Charlotte

 • Els Maddelein

  Ik heb nog altijd problemen bij het breien van het korte vest.
  Nu ben ik bezig met het linkervoorpand. Op 21 cm moet ik minderen zoals in het rugpand.
  Ik minder 1 steek in elke tweede rij aan de rechterkant voor de raglan. Als ik het voorpand vergelijk dan klopt het niet met de foto.
  Moet ik misschien alleen in de tweede en de vierde rij van de tien rijen minderen?

  Groeten
  Els

 • Elly

  Hallo,
  Kunt u mij uitleggen over "overhalingen". Doe je dit aan de goede kant van breiwerk in 2e en 4e toer? En ik snap echt niet hoe ik 2 steken overgehaald samen moet breien. Kunt u het aub verklaren.
  Hartelijke groet.

  • Hoi Elly! Je laat twee steken naar de rechternaald glijden alsof je ze recht samen zou breien. Daarna steek je de linkernaald in de twee steken die je net hebt laten afglijden en brei je deze recht samen. Ik hoop dat u er zo uit komt!

 • Anne

  Mooi vest..
  Ik kom alleen op het rugpand niet uit het minderen om en om 2e en 4e naald.
  Ik heb de reacties gelezen en daar haal ik uit dat ik in de 2e naald aan de ene kant en in de 4e naald aan de andere kant minder.
  18 X11 =16. 49-16 =31 steken.
  Er blijven er alleen 13 over om af te kanten , dus volgens mij dus in de 2e naald aan het begin en einde minderen .
  Dan wordt het 2x18 =36.
  49-36 = precies de 13 die over zouden moeten blijven, maar misschien zie ik nog minderingen over het hoofd in de tekst.
  Ik probeer het per toer uit te schrijven maar kom er niet uit.

 • Christa

  Beste Charlotte, ik ben het lange vest aan t breien en nu bij de mouwen op een hoogte van 43cm. Echter moet ik nu aan de raglanvorming beginnen. Moet ik dan stoppen met meerderen? Ik heb nu 35 steken op mijn breinaald staan. En ik ben op 25 steken begonnen. Ik moet volgens mij nog 2 toeren meerderen? Want ik kan niet meerderen en minderen tegelijk in 1 toer. Hopelijk kun je me verder helpen! Het vest is erg leuk en ben al een eind gekomen . Alvast bedankt!!
  Groeten Christa

  • Hoi Christa, het zou kunnen dat je misschien wat losser breit als het originele patroon waardoor je eerder bij de aangegeven lengte van 43 cm bent aangekomen. Heb je de naalden die je hebt gebreid geteld, want het zouden er in totaal 70 moeten zijn na de laatste meerdering. Als de mouw breed genoeg voor je is kun je gewoon beginnen met minderen. Je kunt hem even dubbelvouwen en op een goed passend vest leggen om dit te checken. Als dit niet zo is dan zou ik de meerderingen volgens het patroon nog maken tot 39 steken. Dan wordt de mouw hooguit wat langer. Groetjes Elianne

 • Truus

  Vindt het zo'n mooi patroon/Vest.dankje hier voor.Ga het zeker maken.

 • Lieve

  Mooie patronen. Ik kijk er al naar uit om met het breien te beginnen.

 • De Pauw Magda

  Ik heb de wol ontvangengen voor de rico creatieve vest graag had ik ook het breiboek besteld waar die vestin staat

 • De Pauw Magda

  Graag zou ik,dit breiboek willen bestellen .ik heb de wol reeds ontvangen maar in het gratis patroon voor de rico creatieve vest staan fouten

  • Goedemiddag Magda,

   Wat vervelend dat het patroon niet lijkt te kloppen. Zou je hierover contact met ons op willen nemen? Dan kijken wij even met je mee.

   We zijn bereikbaar op +31 (0)418721313 of info@wolplein.nl

   Groetjes Marianne

 • herlinde

  nieuwsbrief aub

 • Karin Daniels

  Hallo, ik ben de vest aan het breien, maar kom er niet uit met het verschuiven en meerderen van de kabels. Heb al van alles geprobeerd. Hoop dat U het iets makkelijker uit kunt leggen. Bij voorbaat dank. Groetjes Karin.

  • Hallo Karin,

   Zou je ons een e-mail willen sturen waarin je uitlegt wat er precies niet klopt met het verschuiven van de kabels in je werk?
   Dan kijken wij graag even met je mee.

   Groetjes Suzanne

Moment...