Samen Breien paasactie

Samenbreien-paasactie

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen: de vrolijke gehaakte paashazen in pasteltinten. Super om je huis mee te versieren voor de aankomende feestdagen, maar je kunt er ook iets mee doen voor een goed doel. Doe jij mee aan de "Samen Breien Paasactie" van het Nationaal Ouderenfonds?

Pasen is in zicht en terwijl dat voor de meeste mensen gezelligheid betekent, zijn het voor sommige mensen minder fijne dagen. Het Nationaal Ouderenfonds organiseert rond de eenzame perioden als de feestdagen vakantie uitjes en activiteiten voor ouderen. In het kader hiervan is Samen Breien in samenwerking met Wolplein ontstaan.

Breiclubs Samen Breien

Samen Breien heeft op dit moment wel 44 breiclubs verspreid over heel Nederland waarin ouderen actief zijn met breien en haken. Naast dat het heel gezellig is om samen aan projecten te werken en te kletsen, zamelen de breiclubs ook geld in door gemaakte breiwerken te verkopen. Vanwege de naderende paasdagen maken zij nu ook paashazen, eiermutsjes en andere paas accessoires voor de verkoop. Het geld dat ingezameld wordt, wordt gebruikt om nieuwe breiclubs te starten.

Samenbreien-actie

Samen Breien paasactie

Help Samen Breien en het Nationaal Ouderenfonds om meer breiclubs te beginnen. Haak  of brei een leuke paas accessoire voor de verkoop en stuur deze op naar onderstaand adres. Wat dacht je van een zacht paaskonijn, een klein haasje of een eiermutsje?

Nationaal Ouderenfonds
Regulierenring 2d
3981 LB Bunnik

Je kunt je haak- of breiwerkjes ook zelfstandig verkopen. De opbrengst kun je doneren via de Samen Breien actiepagina.

Doe jij mee?

Geef een reactie

Moment...