Top 10 vakantieprojecten

top 10 vakantieprojecten

Top 10 vakantieprojecten - Wij zijn dol op lijstjes en ook voor de vakantie hebben we weer een fantastisch lijstje samengesteld. Want was is een vakantie zonder heerlijk vakantieproject? Ben jij een haakfanaat en nog op zoek naar het ultieme project voor de zomer? In deze top 10 zetten we de leukste projecten op een rijtje...  

Het is vakantietijd en de zon laat zich volop zien. Hoe lekker is het dan om op een zwoele zomeravond lekker te ontspannen met een haakwerkje? Om zeker te zijn van een leuk haakproject hebben wij een Top 10 samengesteld. Er zit geen rangorde in de lijst, dus nummer 1 wint het niet van nummer 10, want alle projecten zijn gewoon superleuk om te maken!

vakantieprojecten haken of breien

Naar het strand met de Jersey tas
Voor het ultieme vakantiegevoel ga je lekker naar het strand. En wat is het dan leuk om lekker te staan pronken met je zelfgemaakte tas! Deze shopper is gemaakt van Rico Jersey en ruim genoeg om je badkleding en badlaken in mee te nemen. Natuurlijk is 'ie ook handig voor andere spullen en loop je er gewoon super trendy mee over straat!

Bestel hier het complete haakpakket van de Jersey tas.

opera sjaal haken

Op vakantie met de Opera sjaal 
Op koudere dagen is het heel fijn om je outfit aan te kunnen vullen met stijlvolle accessoires. Zo'n 'musthave' accessoire is de gehaakte Opera sjaal. Deze sjaal is gemaakt van het katoengaren Phildar Phil Opera en heeft een leuk waaiertjes patroon. De sjaal is ook voor beginners zeer geschikt en geeft een prachtig resultaat. Kies je favoriete kleur en ga ermee aan de slag!

Bestel hier het complete Opera sjaal haakpakket.

rugzak

Back to school 
Bij de vakantie hoort naar school gaan, want het is pas vakantie als je niet meer naar school hoeft! Nu de vakantie is aangebroken kun je lekker genieten en leuke dingen doen met de kids. Heb je een momentje voor jezelf? Ga aan de slag met deze toffe rugzak en zorg dat jouw dreumes na de vakantie weer goed voorbereid naar school kan. Broodtrommel, beker en stukje fruit erin, en hup ze kunnen gaan!

Ga hier naar het gratis haakpatroon van de rugzak.

Stekendeken

Picknicken op de stekendeken
De stekendeken van Koffie & Wol is inmiddels een begrip geworden. De verschillende lapjes die worden gehaakt en gebreid zijn overzichtelijk om te maken en vormen samen een mooi kleurrijk kleed. Lekker om op te picknicken in het park!

Bestel het pakket van de stekendeken of bekijk de afleveringen van Koffie & Wol voor alle losse patronen.

vakantieprojecten haken of breien

Zomers topje
Een schattig topje voor een schattig meisje! Deze leuke meisjestop van Phildar Phil Coton 3 is ideaal om op warme dagen te dragen. Hij is mooi afgewerkt met een sierrandje en zal iedere kleine meid goed staan. Het gratis haakpatroon is geschikt voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Ga jij aan de slag voor je (klein-) dochter, nichtje of buurmeisje?

Bekijk het gratis haakpatroon van dit zomerse topje.

tapestry-tas

Trendy Tapestry tas
Trendy, hip en tijdloos. Deze tapestry tassen zijn de hit van de zomer! Heb je zin om eens lekker je zinnen te zetten op het haken? Een tapestry tas is dan het ideale project. De leuke techniek en de prachtige kleuren zijn een genot om mee te werken en lekker in de vakantie mee bezig te zijn. Color, Pastel of Jeans. Welke wordt de jouwe?

Bestel hier het complete haakpakket van de tapestry tas.

vakantieprojecten haken of breien

Glitter and be sunny
Een kleurrijke zomersjaal kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Deze sjaal is gemaakt van Lang Yarns Mille Colori Socks & Lace Lux en bestaat uit losse vierkantjes en driehoeken. Het mooie verloopgaren met lichte glitter geeft ieder vierkantje een uitstraling wat in het geheel een leuk effect geeft.

Ga aan de slag met het gratis haakpatroon van de Mille Colori zomersjaal!

silkhair-sjaal

Kleur en zomer in één sjaal
Deze sjaal vangt de zomer in kleur! Het vederlichte model is ideaal om op de wat koudere dagen te dragen. Hij is gemaakt van de gemêleerde Silkhair print en Silkhair van Lana Grossa en de afwisseling met de frisse kleuren zorgt voor een speels effect. De sjaal is ontworpen door Saskia Laan en zij draagt 'm het liefst op een kleurrijk jurkje.

Bekijk hier het gratis haakpatroon of bestel meteen het complete Silkhair zomersjaal haakpakket met het patroon en juiste aantal bollen.

Tas

Retro is hip
Deze gehaakte tas van Rico Creative Cotton Aran is helemaal hip en trendy. Heb jij ook een tassen tic of ben je nog op zoek naar een leuke shopper? Met dit gratis patroon kun je zo aan de slag. Gebruik 'm voor een boodschap, je handwerkspullen of doe er andere leuke spulletjes in!

Het gratis haakpatroon van de retro tas vind je hier!

zomerse-sjaal

Zomersjaal met vrolijke franjes
De vakantie is niet compleet zonder een project met vrolijke franjes! Deze gehaakte sjaal in lekker fel blauw en roze is gemaakt van Lana Grossa Cool Wool baby. Dit superzachte garen is ideaal voor het maken van babykleding, maar dus ook voor de meest fijne sjaals!

Ga aan de slag met het gratis patroon of bestel meteen het complete Cool Wool zomersjaal haakpakket met het patroon en juiste aantal bollen.

Wat is jouw ultieme vakantieproject?

Geef een reactie

Moment...