Online cursus: Tunisch haken - Leer het nu!

Tunisch haken gratis online cursus

Tunisch haken is helemaal hot! Het lijkt wel of de lange haaknaald staat voor extra 'lang' plezier. Wegens de vele enthousiaste reacties en de serieuze 'tunische haak-verslavingen' willen we graag iedereen besmetten met dit virus. Want wat is dit leuk! In deze online cursus leren je de komende weken stap-voor-stap deze leuke tunische haaktechniek. Doe je mee?

Is het breien of haken? Nee, het is tunisch haken! Deze leuke haaktechniek is een combinatie van breien en haken en op het moment razend populair. Met de doorgaans lange haaknaald (of haaknaald met kabel) zet je om de toer de steken op je naald om ze vervolgens er bij de volgende toer weer af te halen.

Hoe ziet een tunische haaknaald eruit?

Bij tunisch haken laat je om de toer je steken op je haaknaald staan. Voor de grotere projecten heb je daarom een langere haaknaald nodig om de steken kwijt te kunnen. De naalden zijn er in verschillende soorten en maten. Natuurlijk kennen we ook hier de verschillende diktes, maar je kunt ook kiezen tussen een lange tunische haaknaald (aluminium of kunststof) of een haaknaald met een verlengkabel.

Meteen een complete set met tunische haaknaalden aanschaffen? Shop deze nu extra voordelig!

Tunisch haken - Online cursus

Vanaf 1 juli start op dit blog een vijfdelige online cursus tunisch haken. Je leert Stap-Voor-Stap de basissteken en alle variaties die je ermee kunt maken. Als resultaat heb je een vrolijke vlaggenlijn die overal leuk zal staan! En heb je eenmaal de techniek onder de knie? Vesten, truitjes, dekens en sjaals; met deze techniek kun je alle kanten op!

Ervaringsdeskundige Annemarie Arts: "Tunisch haken werkt echt verslavend."

 

tunisch haken cursuspakket

Wat heb je nodig?
Tunisch haken cursuspakket: 6 bollen Phildar Phil Coton 4 en tunische haaknaald nr. 5,5

Handig om ook te hebben:
- toerenteller
- schaartje
- wolnaald
- haaknaald nr. 4,5

Bekijk hier:
Les 1: Tunisch gehaakte basissteek.
tunisch haken

Les 2: Tunisch gehaakte tricotsteek.
tunisch haken

Les 3: Tunisch gehaakte rechte steek.
tunisch haken

Les 4: Tunische steek met overgehaalde lussen.
tunisch haken

Les 5: Open tunische steek.

tunisch haken open steek

Les 6: Steken combineren, kleurwissels en borduren - Maak de slinger compleet!

tunisch haken cursus

Wij vinden het leuk om te weten als je meedoet met tunisch haken! Gebruik #wolplein om te laten weten hoever je bent of als je vragen hebt.

tunisch haken cursus haken

Geef een reactie

110 reacties

Moment...