Vergeten winterwol 2013/2014

garens

Wolplein.nl heeft een groot assortiment mooie garens en wol. Merken als Lana Grossa, Phildar, Lang Yarns en nog vele anderen komen elk seizoen met een nieuwe collectie. Toch blijven er ook altijd wel wat pareltjes op de plank liggen die eigenlijk te mooi zijn om te worden vergeten. Daarom speciaal voor de bezoekers van Wolplein.nl vijf van de beste "vergeten winterwol". 

Misschien ben jij nog wel op zoek naar een garen dat geschikt is voor een nieuw haak- of breiproject. Wil je wat nieuws uitproberen? Kijk dan snel mee!

Katia Oxford (kleur 204)
Katia Oxford is een dik gemengd tweed garen van wol, acryl en viscose. Het garen oogt misschien wat ruw en stug, maar voelt heerlijk zacht aan. Leuk voor een stoer vestje of een poncho!

Katia Oxford

Lang Yarns Malou (kleur 26)
Malou oogt fluffy en zo voelt het garen ook. Deze bol bestaat voor 70% uit baby alpaca wol. Dit is wol van de eerste schering en daardoor super zacht. Het volumineuze maakt dat Lang Yarns Malou perfect is voor het wat grovere breiwerk. Wat dacht je van een col? Een winterwol om nooit te vergeten!

Lang Yarns malou

Lana Grossa Big & Easy Nastrone (kleur 9)
De meest unieke wol in het rijtje is Lana Grossa Nastrone. Een vervilte draad die gestikt is: erg bijzonder. Door de mooie overloop in kleuren maak je hiermee de meest uiteenlopende projecten. Wat dacht je van een warme vest of omslagdoek?

Lana grossa nastrone

Rico Essentials Super Chunky (kleur 05)
De gedraaide structuur van Rico Super Chunky maakt de draad volumineus en sterk. Ideaal om dikke en warme winteraccessoires mee te breien. Dit garen is verkrijgbaar in allerlei diepe kleuren. Welke vind jij het mooist?

Rico super chunky

Lana Grossa Double (kleur 10)
Op zoek naar een gaaf wintergaren voor een opvallende muts of sjaal? Lang Yarns Double is een goede keus! Heerlijk gemêleerd met merino scheerwol.

Lana grossa double Weet jij een mooie bol die wel wat meer aandacht verdiend? Laat het ons weten, we zijn benieuwd! 

Geef een reactie

10 reacties

Moment...