Het Wolplein Inspiratiecentrum - Jij bent uitgenodigd!

wolplein-inspiratiecentrum

Wie ons volgt op Facebook heeft misschien al wat hints voorbij zien komen... Er staan grootse dingen te gebeuren bij Wolplein! Na maanden brainstormen, verbouwen en voorbereiden is het eindelijk zo ver en mogen we verklappen wat die spannende plannen inhouden. Zaterdag 24 januari 2015 is het grote Wolplein Inspiratiecentrum geopend!

Ja - je leest het goed - het Wolplein Inspiratiecentrum! In deze showroom van meer dan 250 m2 kun je ons gehele assortiment komen bekijken. Duizenden verschillende bollen garen, honderden boeken en magazines, tientallen haak- en breinaalden, en nog veel meer! Alles is hier te bekijken en te voelen. Ook kun je gemakkelijk de mooiste kleurcombinaties maken, doordat iedere kwaliteit in alle kleuren aanwezig is. Zodra je het perfecte garen hebt gevonden, kun je een bestelling plaatsen en deze gelijk mee naar huis nemen. Ideaal toch?

wol-en-garen-winkel

  • Wie: Iedereen is welkom. Toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.
  • Wat: Als eerste een kijkje nemen in het Inspiratiecentrum. Zoveel wol en garen heb je nog nooit bij elkaar gezien! Je kunt lekker shoppen, maar een aankoop is natuurlijk niet verplicht.
  • Waar: Wolplein, Valeton 9A te Zaltbommel. Dit is op bedrijventerrein de Wildeman, vlak aan de A2. Er is hier voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Let op: het is dus niet bij de Wolplein winkel in de Waterstraat in Zaltbommel.

Openingstijden Wolplein Inspiratiecentrum - Wolwinkel

Kun je zaterdag de 24e niet? Of kom je liever op een doordeweekse dag? Geen probleem. Vanaf week 5 is het Wolplein Inspiratiecentrum 5 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag ben je tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom! De showroom is ook toegankelijk met een rolstoel.

Een super leuk uitje
Een bezoek aan het Inspiratiecentrum is een perfect vriendinnenuitje. Of trommel je haak- of breiclub op en kom gezellig met z'n allen naar Zaltbommel. Mannen en kinderen hoeven zeker niet te thuis te blijven. Ook aan hen is gedacht. Zij kunnen zich vermaken in de "mannenhoek", waar onder andere een Wii te vinden is. Wol en garen shoppen was nog nooit zo'n beleving!

wol-winkel

Events en workshops
De opening op 24 januari is het eerste event dat plaatsvindt in het Inspiratiecentrum. Daarna zullen er nog velen volgen. Zo kun je in de toekomst onder andere brei- en haakworkshops komen volgen. Het actuele aanbod van workshops en activiteiten vind je op deze event-pagina.

Ben jij erbij op zaterdag 24 januari? Noteer hem gelijk in je agenda!

Geef een reactie

51 reacties

Moment...