Wolplein op KreaDoe 2019

De creatiefste beurs van het jaar gaat weer bijna van start: KreaDoe in de jaarbeurs Utrecht. Alle vijf dagen, woensdag 30 oktober t/m 3 november 2019, staan wij voor je klaar op onze kleurrijke en inspirerende Wolplein stand! Als allergrootste stand van KreaDoe 2019 kunnen wij niet anders dan groots uitpakken dit jaar! Naast dat wij veel kleur, gezelligheid en inspiratie bieden, hebben we ook knallende aanbiedingen, acties en vele handwerkproducten. Nieuw dit jaar is het inspiratiepodium, waar we populaire handwerktechnieken uitlichten. Lees verder en ontdek alles over de acties, activiteiten en het assortiment!

KreaDoe 2019 -  Het is elk jaar weer een feestje op KreaDoe, wij ontmoeten dan heel veel creatievelingen die net zo gek zijn op haken en breien als wij! Of gewoon gek zijn op de mooiste garens in alle kleuren van de regenboog.  We staan weer te popelen om (een deel van) onze nieuwe en populaire producten en pakketten aan jullie te showen!

Je kunt op onze stand terecht voor fijne katoengarens in alle kleuren van de regenboog, zacht acryl, luxe wolletjes en gemixte samenstellingen. Inspiratie om met deze garens aan de slag te gaan doe je op onze stand ook op, je kunt namelijk diverse haak- en breicreaties bewonderen. Onze enthousiaste medewerkers adviseren je graag. Naast dat je geïnspireerd raakt op onze stand ben je ook nog eens erg voordelig uit! We hebben namelijk scherpe aanbiedingen en leuke acties.

Waar? Zie je heel veel garens en de kleur roze? Dan is de kans groot dat het de Wolplein stand is. We vallen goed op doordat we de grootste stand van de KreaDoe hebben! Zet ons standnummer alvast in je telefoon/agenda/notitieblok, zodat je weet waar je moet zijn: standnummer 8.D046! Op de KreaDoe plattegrond zie je precies waar Wolplein staat.

✨Wanneer?
Woensdag 30 oktober t/m zondag 3 november 2019
Elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.

✨Tickets KreaDoe 2019
In het Wolplein Inspiratiecentrum kun je KreaDoe toegangtickets kopen met korting! Je ontvangt €1,- korting op de tickets en je mag dan zelf bepalen welke dag jij naar KreaDoe gaat. Online kun je ook een kaartje kopen op de website van KreaDoe.


✨Activiteiten en nieuwtjes

Nieuw dit jaar is het inspiratiepodium! Op dit podium lichten we enkele populaire handwerktechnieken uit. Zo laten we zien hoe je kunt punchen, ontdek je vele punchcreaties en kun je uiteraard ook alle punchbenodigdheden shoppen. Daarnaast hebben we nog andere activiteiten en nieuwtjes:
♥Op Kreadoe 2019 lanceren wij een nieuw Wolplein patronenboek! Welke patronen erin staan is nog geheim maar we kunnen alvast verklappen dat deze breitechniek enorm populair is en je er vrolijke en warme creaties mee maakt.
♥Op vrijdag 1 november komen de kandidaten van de spannende haakwedstrijd: De haakSTER van Nederland (2019) op bezoek! Ontmoet deze haaktoppers en ontdek alles over hun haakpassie en hun deelname aan ‘De haakSTER van Nederland’.

 


✨Acties

Wij vinden het ontzettend leuk als je onze stand bezoekt en wij belonen iedere klant met de allernieuwste Wolplein shopper! Dit is weer een nieuw ontwerp en uiteraard is de tas roze! Bij elke aankoop ontvang je deze Wolplein tas.

✨Assortiment & aanbiedingen
Op onze stand kun je terecht voor vele garens, accessoires en pakketten. We hebben niet alleen mooie haak- en breipakketten maar ook alles om te punchen!
♥Het nieuwe Joly bag haakpakket is verkrijgbaar op de beurs. Lees hier meer over dit pakket. Met dit pakket maak je een prachtig accessoire én steun je een goed doel!
♥Droom weg bij de prachtige droomcollectie! Je kunt o.a. de Droomdeken 3.0 en het Droomkussen 3.0 bewonderen en de haakpakketten shoppen.
♥Onze hele stand is bezaaid met de nieuwe en populaire garens. Ontdek de fijne haakgarens in 100 kleuren (!) van Yarn and Colors, het populaire acryl van Stylecraft en de nieuwe en zachte wolletjes van Wooladdicts. Daarnaast kun je ook snuffelen tussen de mooie garens van de merken Durable en Hoooked. Uiteraard shop je deze garens op de beurs voor kleine prijsjes!
♥We nemen populaire handwerkboeken mee én het nieuwste Wolplein patronenboek!
♥Natuurlijk zijn ook diverse haak- en breinaalden en Wolplein accessoires zoals de roze digitale toerenteller en inklapbaar schaartje aanwezig op onze stand.

✨Info KreaDoe 2019
Vijf dagen lang creatieve inspiratie op KreaDoe. KreaDoe is hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen leuke workshops. De nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. En dit jaar is het een extra groot feest want Kreadoe viert haar 30ste verjaardag! Kom je ook naar het grootste DIY event van de Benelux? En bezoek je dan onze Wolplein stand? Wij hebben er zin in! Kijk voor meer info op de website van KreaDoe.

Hopelijk tot ziens op de KreaDoe 2019!

Geef een reactie

7 reacties

Moment...