Wolplein Paas CAL 2017: Doe mee!

Paas cal haakpatronenWolplein Paas CAL 2017 - Na het succes van vorig jaar kan een nieuwe Paas CAL dit jaar niet uitblijven. Ook dit keer maken we iets voor in de paastak en zorgen we ervoor dat je op Goede Vrijdag een goed gevulde tak hebt staan. Geen paastak in huis? Geen zorgen! De projecten zijn ook leuk om neer te leggen of ...te verstoppen!

Na het succes van onze eerdere CAL's, starten we ook met Pasen weer een Crochet Along. In de twee weken voorafgaand aan Pasen zullen we op dit blog om de dag een klein patroontje onthullen. Doe je mee? Zorg dat je er klaar voor zit!

Alle informatie over de Wolplein Paas CAL 2017

Op maandag 3 april onthullen we het eerste patroon en vervolgens kun je twee weken genieten van leuke patronen. We zullen op maandag, woensdag en vrijdag de patronen online zetten. Zo heb je alle tijd om de eieren te haken en kun je twee weken genieten van deze Crochet Along. In totaal zijn het 6 patronen en ze zijn allemaal gehaakt met het 100% katoengaren Phildar Phil Coton 3.

Wil je er helemaal klaar voor zitten? Met het complete pakket voor de Paas CAL heb je alle materialen in een keer in huis.

Benodigdheden om te starten met de CAL:
- 1 bol Phildar Phil Coton 3 kleur 34, 45, 58, 86, 33, 99, 93, 42, 76 en 63 (Let op: Omdat Phildar Phil Coton 3 kleur 59 Menthe en 77 Tournesol niet meer leverbaar zijn bij Phildar zijn deze vervangen voor kleur 42 Piscine en kleur 45 Soleil)
haaknaald nr. 2, 2.5 en 3 mm
- 1 zak vulling 250 gram
- paastak

Haakpakket PaasCAL

Afmeting eieren: 10 cm x 7 cm

Nog even alles op een rijtje:

  • Start CAL: Vanaf 3 april 2017 zal er op dit blog op zes verschillende dagen een patroon worden vrijgegeven. De patronen verschijnen op maandag, woensdag en vrijdag.
  • Pakket: Bestel hier het complete garenpakket 
  • Gebruikt garen: Phildar Phil Coton 3 in 10 frisse lentekleuren. (Let op: Omdat Phildar Phil Coton 3 kleur 59 Menthe en 77 Tournesol niet meer leverbaar zijn bij Phildar zijn deze vervangen voor kleur 42 Piscine en kleur 45 Soleil)

Eieren haken

Haakpatronen Wolplein Paas CAL

Download hier het basispatroon van het ei. Dit is de basis van ieder ei.

Haakpatroon 1: Download hier het patroon van het ei met stippen.
Haakpatroon 2: Download hier het patroon van het ei met strik.
Haakpatroon 3: Download hier het patroon van het ei met tunische twist. 
Haakpatroon 4: Download hier het patroon van het ei met bloemen.
Haakpatroon 5: Download hier het patroon van het tapestry ei.
Haakpatroon 6: Download hier het patroon van het geborduurde ei.

Paasei 1

Haakpatroon Paas CAL dag 2

Haakpatroon Paas CAL dag 3

Paas CAL dag 4

Haakpatroon paas ei dag 5

paas cal haakpatronen

Geef een reactie

38 reacties

Moment...