Zomergarens 2015: Laat je inspireren

inspiratie-zomer-2015-garens

Zon, zee, strand, garens... Droom jij ook al weg bij het idee aan vakantie, lekker weer en zwoele zomeravonden? Of juist aan hippe, luchtige garens om dat unieke zomerproject te maken? Ook al lijkt de zomer nog ver weg, de nieuwe garens stromen al binnen! Lees hier verder voor nieuwe trends en zomerse inspiratie. 

Of je nu op zoek bent naar trendy verwassen garens, felle fleurige kleuren of chique nuances, de zomer van 2015 heeft het allemaal! We onderscheiden dit jaar de thema's Denim, Ibiza en Chic, ieder met bijpassende zomergarens.

denim garens

Get de denim look
Spijkerbroeken bepalen al jarenlang het straatbeeld en ook komend seizoen is denim helemaal hot. De term 'denim deluxe' voert de boventoon. Combinaties met chique elementen, veel volume en lichte kleuren zijn in! Bij garens zien we de denim look terug in onder andere Catania Denim en Scheepjeswol Stone Washed. Het licht verwassen effect geeft een natuurlijke uitstraling.
Voor het breien van luchtige tops of vestjes is Lana Grossa Vero een echte aanrader. Dit zijdezachte zomerkatoen uit de Linea-Pura-lijn heeft verschillende diepe kleuren, die elk zomers idee tot een succes maken.

Denim garens: Catania Denim, Scheepjeswol Stone washed, Lana Grossa Vero, Drops Paris Recycled Denim en Katia Cotton vintage.

ibiza look

Ibiza breeze
Waar is de zomer nou beter terug te vinden dan in de fleurige Ibiza-look? Vrolijke tinten, felle kleuren en franjes; in deze mediterraanse style kan alles! Echte zomergarens als Lana Grossa Allegro en het lintgaren Katia Tahiti zijn uitstekend geschikt voor luchtige projecten. Katia Tahiti Beach en Tahiti Spray hebben bovendien mooie bollen met een kleurverloop. Gecompliceerde patronen zijn hier overbodig, het kleurverloop geeft het effect!

Ibiza garens: Lana Grossa Allegro, Katia Tahiti, Rico Fashion Colour Pop dk, Rico Fashion fatansy DK en Katia Bari.

chic-glitter-garens

Sophisticated chic

Chic is komend seizoen de trend. Naast de verwassen denim en felle Ibiza kleuren is chic helemaal upcoming. Het toevoegen van chique accessoires of een glittertje in je top is al genoeg. De nieuwe zomergarens van Lana Grossa, Rico en Lang Yarns zijn uitstekend geschikt voor outfits die feminien, clean en chic moeten zijn.
Roma van Lana Grossa is een van die garens. Het katoenen lintgaren is bedrukt met een bijpassende metallic kleur. Ideaal voor het breien van luchtige, zomerse truitjes en het garen is kwalitatief erg sterk.
Een heel ander effect heeft het pailletesgaren Lana Grossa Opera of Cotton Lurex van Rico. Deze laatste heeft een kleine sprankeling in de draad dat net dat chique effect geeft. Bovendien is dit katoen zo zacht dat het ook voor babykleding gebruikt kan worden.

Chique Garens: Lana Grossa Roma, Lana Grossa Opera, Rico Essentials cotton lurex, Lang Yarns Filo.

 Heb jij ook al zo'n zin in de zomer? Wat wordt jouw unieke zomerproject?

Geef een reactie

4 reacties

Moment...