Spaanse Workshop Sjaal of Tas Haken met Adinda Zaterdag 21 September 2019

Events


Spaanse Workshop Sjaal of Tas Haken met Adinda - Wil je een blije stola of een vrolijke tas haken? Laat je dan onder dompelen in een dag vol Spaanse sferen tijdens de workshop met Adinda in het Wolplein Inspiratiecentrum. Met een lekker Spaans muziekje op de achtergrond en een heerlijke tapas lunch kun je jouw eigen creativiteit enorm ontwikkelen. Tijdens deze workshop leer je op een vrije manier te haken, helemaal naar jouw eigen stijl en kleuren. Je wordt als het ware de ontwerper van je eigen werk, en je zult versteld staan van wat je maakt! Het is niet nodig veel haakervaring te hebben, en je wordt zo begeleid dat je met voldoende tools naar huis gaat om tot een prachtige eindresultaat te komen.

Workshop is inclusief koffie/thee, wat lekkers en een heerlijke Spaanse tapas lunch.

Ga jij de sjaal of tas haken tijdens de workshop? Als je voor de tas kiest, dan moet je zelf een basic mand meenemen.
Er wordt gebruik gemaakt van Phildar Looping en Stylecraft garens. Ga je liever voor katoen, dan is er een mogelijkheid om samen met Adinda het juiste katoengaren uit te zoeken in ons Inspiratiecentrum.
Voor de sjaal heb je ongeveer 4 à 5 bollen nodig van Phildar Looping of Stylecraft en voor de grote bloemen aan de onderkant 4 extra bollen. Om de tas te kunnen haken zijn minder bollen nodig, dit is afhankelijk van de grote van je tas.

Wat: Spaanse Workshop Sjaal of Tas Haken met Adinda
Wanneer: Zaterdag 21 September 11:00 - 16:00
Prijs: € 60,-
Waar: Wolplein Inspiratiecentrum, Valeton 9a in Zaltbommel
€ 60,00

Moment...