Workshop Rond Kussen Haken en Borduren met Nienke van Mooi van Draad 16 Maart Middag

Events


Workshop Rond Kussen Haken en Borduren met Nienke van Mooi van Draad 16 Maart Middag - Dit prachtige gehaakte kussen met geborduurde details is een lust voor het oog en een must-have in jouw interieur! Ga aan de slag met dit leuke haakproject tijdens de Workshop Rond Kussen Haken en Borduren met Nienke van Mooi van Draad op zaterdag 16 maart in het Wolplein Inspiratiecentrum. Tijdens de workshop leer je alles over het haken van het kussen en hoe je de mooiste geborduurde motieven er op maakt. Voor deze workshop is het handig als je haakervaring hebt en halve vasten en stokjes kunt haken, voor het borduren is geen ervaring nodig. Haak jij aan?

Waar: Wolplein Inspiratiecentrum, Valeton 9a, Zaltbommel
Wanneer: Zaterdagmiddag 16 maart van 14:00 - 16:30 uur
Prijs: €30,-, dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers. Exclusief materialen, deze kun je voorafgaand aan de workshop aanschaffen in het Wolplein Inspiratiecentrum. Voor het kussen worden 6 bollen Durable Cosy gebruikt, haaknaald 5 of 5,5mm (afhankelijk van je hand van haken) en een wolnaald met groot oog voor het borduren. Ook het ronde kussen is tijdens de workshop te koop in het Inspiratiecentrum.

Wanneer je nog spullen aan wilt schaffen in het Inspiratiecentrum, zorg dat je minimaal een kwartier voor aanvang aanwezig bent.
€ 30,00

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Moment...