Lana Grossa Vario Messing Naaldpunten

Naalden

Lana Grossa Vario Messing Naaldpunten – Verwisselbare naaldpunten gemaakt van holle, messing buisjes. Messing Naaldpunten zijn uiterst robuust en door het gladde, verchroomde oppervlak aangenaam om mee te breien. De naaldpunten draai je eenvoudig op iedere Vario Kabel van Lana Grossa.

LET OP: De kabel is apart verkrijgbaar en kun je bestellen in de lengtematen 40, 50, 60, 80, 100 en 120 cm. De naaldpunten worden meegerekend bij deze lengtematen.
Shop de Lana Grossa Vario Messing Naaldpunten nu met korting!
OP = OP!

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf:

Normale prijs: € 4,95

€ 4,10

Details

Lengte ca. 11,5 cm

Beoordelingen (3)

Fijne naaldpunten Beoordeling door Femke
Een poosje geleden deze naaldpunten aangeschaft in verschillende maten en ben er heel blij mee! De naalden zijn heel glad en de overgang met de kabel verloopt soepel. Door het materiaal tikken de naaldpunten ook als je breit, niets beter dan het geluid van tikkende breinaalden :) Echt een aanrader! Geplaatst op 05-06-2019
Goede prijs/kwaliteit verhouding Beoordeling door Hilde
Als beginnend breister heb ik deze naalden gekocht. Ik ben erg tevreden en ik heb al met veel plezier met deze naalden gebreid.
Binnenkort ga ik ook de andere maten naalden bestellen. Geplaatst op 05-06-2019
De trui is niet eens af...Beoordeling door Ute
De trui is niet eens af en al is de messing laag afgewreven. en het is niet meer prettig om met deze naalden to breien. Ik heb echt spijt van deze koop. Deze naalden zijn niet goedkoop geweest, maar zij zijn echt een rommel. Geplaatst op 30-10-2018

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Moment...