Mystical Lanterns Deken Haakpakket

Pakketten
EAN:2990000060310

Mystical Lanterns Deken Haakpakket - Deze prachtige Mystical Lanterns deken is ontworpen door Jane Crowfoot, bekend van de populaire Persian Tiles Eastern Jewels Deken. De Mystical Lanterns bestaat uit een granny zeshoek patroon dat aangepast is tot een lantaarn vorm en daarbij een mooie deken in oosterse sferen vormt. De deken is gehaakt met Stylecraft Life dk en voelt daardoor heerlijk zacht en warm aan. Het nederlandstalige patroon bevat een uitgebreide beschrijving inclusief stap voor stap foto's en tekeningen zodat ook beginnende haaksters aan de slag kunnen met dit prachtige ontwerp!
Afmeting deken: 100cm x 155cm

Beschikbaarheid: Langere levertijd

€ 58,95

Details

Mystical Lanterns Deken Haakpakket bevat:
- 12 bollen Stylecraft Life dk
- Haakpatroon in het nederlands

Benodigdheden:
- Haaknaald 4 of 4,5mm (afhankelijk van je hand van haken)
- Wolnaald
- 2 tassen of plastic bakken (deze worden gebruikt voor het random kiezen van de kleuren en mogen niet doorzichtig zijn)

Beoordelingen (1)

GeweldigBeoordeling door Monique
Ik maak van dit patroon een sprei. Heb een dubbel pakket gekocht. Het patroon is geweldig mooi. Vreselijk leuk om te doen. Het patroon is heel goed beschreven en duidelijk. De wol is erg mooi, alleen met haaknaald 4 / 4.5 als aanbevolen worden de blokjes bij mij te groot. Neem nu maat 3.5 en de laatste toer 4, dan heb ik precies de maat.
Geplaatst op 10-03-2019

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Moment...