Waterwereld Haken

Boeken & magazines
EAN:9789043921244

Waterwereld Haken - Ontdek Waterwereld Haken, het tweede haakboek van Bas den Braver ook wel bekend als Zabbez. Na het succes van zijn eerste populaire boek Bloemenpoppen Haken bevat Waterwereld haken 15 unieke haakpatronen van zeemeerminnen, kleurige vissen en de mooiste onderwaterplanten. De poppen zijn gehaakt de vrolijke stijl van Zabbez en de patronen zijn voor zowel beginners tot gevorderde haaksters geschikt vanwege de duidelijke stap voor stap instructies.
Wordt het boek Waterwereld Haken net als Bloemenpoppen Haken (best verkochte nieuwe boek van 2018) weer een enorme hit voor Zabbez? Wij zijn in ieder geval heel enthousiast!
Nu verkrijgbaar + Exclusieve kaart met handtekening van Zabbez!
Product informatie

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,99

Product informatie

  • Auteur: Bas den Braver
  • Aantal pag.: 112
  • Taal: Nederlands
  • Moeilijkheidsgraad: Beginner, Gemiddeld, Gevorderd
  • ISBN: 9789043921244

Productvideo

Beoordelingen (1)

een lust voor het oogBeoordeling door esther
mooi, helder en bovenal kleurrijk boek met duidelijk geschreven patronen en veel uitleg foto's erbij. Voor in staat informatie over de te gebruiken materialen en worden alle steken die in de patronen voorkomen, uitgelegd (met tekeningen erbij) zodat ook een beginneling op haakgebied deze poppen kan maken. Er is 1 basispatroon en voor elke karakter staan de specifieke onderdelen duidelijk omschreven in een apart hoofdstuk. Als je van amigurumi houdt, is dit toch wel een aanrader! Geplaatst op 08-07-2019

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Moment...