Workshop Fair Isle Breien met Puk Vossen 26 Mei

Breien & haken


Workshop Fair Isle Breien met Puk Vossen 26 Mei - Ben jij ook altijd zo betoverd door die prachtige ingebreide motieven? Geef je dan nu op voor de Workshop Fair Isle Breien met Puk Vossen en leer alle ins en outs van deze prachtige breitechniek! Tijdens de 2 uur durende workshop leer je hoe de draden mee kunt laten lopen, hoe je de spanning goed kunt verdelen en krijg je informatie over het lezen van patronen. We werken met 2 contrasterende kleuren (bv rood en wit) en beginnen met het maken van een klein project. Je ontvangt een patroon om thuis mee verder te gaan en uiteraard zijn er veel voorbeelden te zien (en te voelen!)

Voor deze workshop worden 2 kleuren contrasterende wol (ong 100m/50gr) en breinaalden 4mm of rondbreinaald min. 80 cm lang 4mm gebruikt. Deze materialen zijn ter plekke aan te schaffen in het Inspiratiecentrum. Voor deze workshop is het handig als je de beginselen van het breien onder de knie hebt.

Waar: Wolplein Inspiratiecentrum, Valeton 9a in Zaltbommel
Wanneer: Zaterdag 26 Mei van 13:00 – 15:00
Kosten: €30,- p.p. Dit is inclusief koffie/thee, iets lekkers en het patroon. Exclusief materialen, deze kun je ter plekke in het Wolplein Inspiratiecentrum aankopen of zelf meenemen.
Vragen? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0800-1251 of mail naar info@wolplein.nl.
€ 30,00

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Moment...