Workshop Punchen met Marrose 5 oktober 2019

Breien & haken


Workshop Punchen met Marrose 5 oktober 2019 - Heb jij de techniek van het punchen al ontdekt? Op zaterdag 5 oktober geeft Marianne Dekker-Roos van MaRRose Colorful Crochet & Crafts een workshop punchen in het Wolplein Inspiratiecentrum. Met deze craft hype van dit moment maak je de mooiste projecten. Onder Marianne’s begeleiding leer je punchen als een pro en ga je aan de slag met je punch-project; voor een leuke variatie voorbeelden en patronen wordt gezorgd! Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plekje!

Mocht je het nieuwste boek ‘workshop Punch als een pro’ hebben aangeschaft en hier het liefst mee aan de slag wilt..neem gerust je boek mee, dan helpt Marianne je graag verder.

De materialen voor de workshop zijn niet inbegrepen en kunnen aangeschaft worden in het Wolplein Inspiratiecentrum. Het gaat om een borduurring, canvas stof, garens, een punch naald en navulling medium fine.

Waar: Wolplein Inspiratiecentrum, Valeton 9a in Zaltbommel
Wanneer: Zaterdag 5 oktober van 10:30u – 13:00u
Kosten: €35,- per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en iets lekkers. Exclusief materialen, deze kun je direct in het Wolplein Inspiratiecentrum aanschaffen.
€ 35,00

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Moment...