Brei of haak mee in de strijd tegen het coronavirus!

Wolplein x Yarn and Colors voor het Rode Kruis in strijd tegen het coronavirus!

Zowel kantoor- en schoolpanden als de schappen van de lokale supermarkt zijn leeg. We geven ellebogen in plaats van handen en houden 1,5 meter van elkaar afstand. De zin ‘ik skype even met opa Piet’ doet zijn intreden in het huishouden en het begrip ‘werkdagen’ wordt vervangen door de term ‘thuisblijfdagen’. We kunnen er echt niet meer omheen, het coronavirus is onder ons. En zoals premier Rutte vorige week maandag uitsprak zal het virus niet snel huiswaarts gaan. Wat betekent dat het gesprek van de dag voorlopig nog over toiletrollen gaat.

Wolplein en Yarn and Colors

Maar het betekent ook dat we in een tijd leven waarin daden meer dan woorden zeggen. Daarom hebben Wolplein en Yarn and Colors de handen ineen geslagen om samen met jullie het Rode Kruis een helpende hand te bieden. Van maandag 23 maart tot en met 28 april doneren wij 10% van de opbrengst van alle Yarn and Colors-producten en pakketten waarin Yarn and Colors wordt gebruikt aan het Rode Kruis. Brei of haak mee in de strijd tegen het coronavirus!

Yarn and Colors accessoires om te haken en breien.

Het Rode Kruis in strijd tegen Corona

Met alle initiatieven en bijdragen die het Rode Kruis ontvangt is de organisatie in staat om wereldwijd in actie te komen en hulp aan te bieden waar nodig. Zo geeft de organisatie voorlichting over het coronavirus en de manier waarop wij de kans op besmetting kunnen verkleinen. Ook heeft het Rode Kruis een hulplijn geopend voor al onze kwetsbare dierbaren, zodat ook zij ten allen tijden gehoord kunnen worden. Daarnaast biedt de organisatie hulppakketten aan mensen in quarantaine aan en psychologische hulp waar nodig.

Helpende handen

Met onze prachtige hobby kunnen wij een bijdrage leveren aan het beantwoorden van de vraag: ‘Wat kan ik doen om mezelf en de mensen om mij heen te beschermen?’. Dus ben jij toe aan het starten van een nieuw project? Maak van deze thuisblijfdagen dan brei-, haak-, punch- en macramédagen en kies een garen van de uitgebreide Yarn and Colors-collectie. Heb jij behoefte aan wat inspiratie? Denk dan eens aan de Yarn and Colors-pakketten. Pakketten met garens, patronen en alle benodigdheden waarmee jij jouw interieur of kledingkast trakteert op een frisse wind in deze wat donkere dagen.

Wat dacht je van…

de Baby Fabulous voor heerlijk zachte dekens, de veelzijdige Must-Have voor Amigurumi of de Glamour voor een sprankelende afwerking van je project? Stuk voor stuk garens die in vele kleuren te verkrijgen zijn. Hierdoor is het maken van de juiste kleurencombinaties geen onmogelijke opgave en ben jij in staat om het nieuwe project volledig af te stemmen op jouw persoonlijke woon- en leefstijl.Garens van Yarn and Colors om mee te breien en haken.Door van elkaar ruimte te nemen hebben we ook weer ruimte voor nieuwe frisse ideeën. Zo staat bijvoorbeeld de lente voor de deur. En naast dat de paaseieren, met al het blikvoer, flink zijn gehamsterd en je alleen nog het chocolade zeebanket voor het grijpen hebt, is ook het aankleden van jouw woning met paasversiering dé manier om de lente in huis te verwelkomen. Zo biedt het Pasen Haakpakket, die gevuld is met fijne Yarn and Colors-garens, uitkomst wanneer het paasgevoel in jouw interieur nog niet helemaal on point is.

Garens van Yarn and Colors voor het breien en haken van kleding en woonaccessoires.

De Yarn and Colors-garens zijn ook terug te vinden ons favoriete deken, de Droomdeken. Dit betekent dat wanneer jij jezelf als brei- en/of haakliefhebber een Droomdekenpakket cadeau doet, je het Rode Kruis ook een hart onder de riem steekt! Dus neem eens een kijkje in onze webshop en maak kennis met al het moois dat Yarn and Colors te bieden heeft. Maak van deze thuisblijfdagen brei- en haakdagen en steun het Rode Kruis. Brei of haak met ons mee in de strijd tegen het coronavirus!

Droomdeken 4.0 met Yarn and Colors garens. Steun samen met ons het Rode Kruis!

Geef een reactie

13 reacties

 • Helene Eren

  Als ik een droomdeken pakket koop hoe help ik het rode kruis dan hoe werkt dat ??

  • Goedemorgen, wat fijn dat je het Rode Kruis wil steunen. Van de opbrengst van alle producten van het merk Yarn and Colors, die verkocht worden in de periode 23 maart tot en met 5 april 2020, wordt 10% gedoneerd. Met de aankoop van de Droomdeken steun je dus automatisch het Rode Kruis omdat deze de Yarn and Colors Happy bevat. Wij wensen je alvast veel plezier met het maken van de deken.

   Groetjes Veronique

 • Marianne

  Misschien lees ik er overheen maar hoe sponsor je nu de Rode Kruis actie? Dragen jullie een deel vd omzet af?
  Het is mij niet duidelijk.

  Met vriendelijke groet,
  Marianne

 • Henny van Iersel

  Top. Een geweldige actie.

 • Nancy van eenoo

  Ik wil helpen het rodekruis met van allés,ik ben van wervik

 • Cocky van Hesteren

  Hallo Babette,
  Prima idee om het Coronavirus te bestrijden, maar ik vind het Rode Kruis geen goed doel..
  Er blijft aan deze 'goede' doelen organisaties, en niet alleen het Rode Kruis hoor, veel te veel geld aan de welbekende strijkstok hangen..
  Exorbitante salarissen voor de directeuren en 'administratiekosten' en minimale bedragen voor het werkelijke doel.
  Je hebt een prachtige site, mooie garens, daar ben ik vol lof over!
  Groeten~!

  • Edith

   Uiteraard kost een grote wereldwijde organisatie geld. Maar het Rode Kruis doet in binnen- en buitenland, voor jong en oud, structureel en in geval van nood zonder oordeel naar afkomst en religie heel goed werk. Ik zeg niet dat dat hier het geval is maar vaak hoor ik dit argument om dan maar niets te doen. Goede keus en ik steun jullie actie van harte!

 • Monique

  Voor mijn kleine beurs kan ik de garenpaketten helaas niet kopen.. Wel ben ik bezig met klavertjes 4 aan het haken om ze weg te geven om zo iedereen een beetje geluk te geven die het verdient met name de ouderen en zwakken. Onder ons.

 • Corrie

  Wat een mooie actie ik wil heel graag mee doen
  ❤elijke groeten
  Corrie

 • Corrie

  Ik heb nu het pakket besteld voor de droomdeken...gaat er nu 10%naar het rode kruis?
  Grtjs corrie

 • E. Faber-Wigarda

  Had vorige week pakket besteld om het vestje cotton-yak uit het Katia boek (nr 26) te breien maar ik heb te weinig garen. Kom 1 bol te kort. Graag ontvang ik nog 1 bol Color 109 tint
  18982. Uiteraard tegen betaling.
  Met vr. Groet,
  E. Faber-Wigarda
  Alddyk 1
  8816 HW Skingen. Tel. 0517231666

Moment...