Haakwedstrijd – De haakSTER van Nederland

de haakSTER van Nederland

INSCHRIJVING IS GESLOTEN. Wij hebben heel leuk nieuws: Wolplein.nl start in oktober een uitdagende haakwedstrijd! In deze spannende afvalrace strijden 10 deelnemers voor de eretitel 'de haakSTER van Nederland'! Ben jij een ster in haken, wil je kans maken op €500,- shoptegoed en heb je zin in een haakavontuur? Schrijf je dan nu in!


De haakSTER van Nederland - INSCHRIJVING IS GESLOTEN. Op social media en in ons Inspiratiecentrum zien wij regelmatig prachtige haakcreaties voorbij komen. Van deze haaksels, gemaakt door onze klanten, worden wij ontzettend vrolijk! Wij willen dolgraag meer zien van jullie haakkunsten en zijn benieuwd naar jullie haakkwaliteiten. Wij organiseren daarom een uitdagende en spectaculaire haakwedstrijd: 'de haakSTER van Nederland'. Daag jezelf uit om mee te doen aan DE haakwedstrijd van Nederland en laat zien wat je kan!

HaakSTERREN gezocht 
In de spannende afvalrace, word je iedere keer opnieuw uitgedaagd om een prachtig project te haken, verzorgen wij alle garens, worden je haakkunsten getoond aan vele haakliefhebbers en maak je kans op €500,- shoptegoed! Ben jij een enthousiaste en creatieve haakfanaat die met liefde en plezier de mooiste haaksels en patronen maakt? Haak je het liefst dag én nacht en draai je, je hand (en haaknaald) niet om voor een uitdagend haakproject? Dan ben jij de haakSTER die wij zoeken!

Inschrijven 
Doe mee en schrijf je in via het inschrijfformulier . In het inschrijfformulier staan alle spelregels en de belangrijke data wanneer je beschikbaar dient te zijn. Lees het formulier goed door en beantwoord alle vragen. Als je het formulier hebt ingevuld dan e-mail je dit, samen met foto’s van jouw haakcreaties, naar: info@koffie-en-wol.nl
Per post versturen kan ook. En wie weet wordt jij dan wel 1 van 10 haakSTERREN. Je kunt je inschrijven t/m 1 juli! We zijn erg benieuwd naar jouw inzending!

Het maakt ons niet uit of je een bekende of onbekende haakster bent, man of vrouw, jong of oud, Brabander of Groninger, enzovoort. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij gek bent op haken en zin hebt in een haakavontuur vol met leuke, leerzame en uitdagende haakopdrachten.

 

inschrijven de haakster van Nederland

 

Prijs! 
♥ Je strijd voor de eretitel ´De haakSTER van Nederland´ en voor de geweldige hoofdprijs:
 €500,- shoptegoed van Wolplein.nl ♥!! Woehoe, dat zijn heel veel bolletjes wol! Een bijkomend voordeel is dat je heerlijk bezig bent met je favoriete hobby (haken!). Dat klinkt wel erg aantrekkelijk toch?

De haakwedstrijd 
Tijdens de wedstrijd krijg je diverse haakopdrachten met allemaal een eigen thema. Bij elke opdracht bedenk je het patroon van het item wat gehaakt moet worden. Je haalt alles uit de kast zodat jij weer een ronde verder komt. In de finale bepalen de haakjury (bekende haaksterren) en de kijkers wie de winnaar wordt. De wedstrijd ‘de haakSTER van Nederland’ wordt georganiseerd door Wolplein.nl. Alles wordt gefilmd door de kandidaten en onze cameravrouw Maxine. Vanaf oktober kun je 10 afleveringen lang genieten van dit spannende haakavontuur op het Wolplein Youtube kanaal onder de categorie Koffie en Wol TV. Schrijf je nu in voor ‘de haakSTER van Nederland’ en wie weet tot snel!

Oja, hadden we al gezegd dat de winnaar €500,- Wolplein.nl shoptegoed wint?! Dat wordt dus ⇒ inschrijven⇐ !
Wij hebben er ontzettend veel zin in, jij ook?

 

 


Geef een reactie

18 reacties

 • Ingrid Boef

  Ik ga graag de uitdaging aan!
  Ik haak elke dag minimaal 6 uur ???? verslaafd dus !
  En als ik slaap spoken er nog allemaal ideeen door mijn hoofd dus ga ik eruit om ze op te schrijven. Ik ben al een keer schrap-Queen van Nederland geweest dus de titel “haak-Queen” lijkt me een hele uitdaging en zeker super leuk om mee te maken,
  Groetjes
  Ingrid

  • Hoi Ingrid,
   Een echte haakfanaat zo te lezen, super leuk! Wat tof dat je de uitdaging aangaat, schrijf je jezelf in via het inschrijfformulier :).
   Groetjes, Anke - Team Wolplein

 • Monique Frissen

  Ik durf de uitdaging ook aan. Zou wel graag willen weten hoeveel uren het in beslag neemt per week.

  • Hoi Monique,
   Dit is lastig te bepalen. We starten met kleine haakopdrachten dus hier ben je niet heel lang mee bezig maar we eindigen met grootte haakopdrachten waar veel uren in gaan zitten. Maar de exacte tijd kunnen we helaas niet zeggen, dit ligt er ook aan hoe snel je haakt etc. Groetjes, Anke - Team Wolplein

 • Ingrid Liese

  Hartstikke leuk zo'n wedstrijd maar zelf patronen maken is niet echt mijn ding. Ik ben wel verslaafd aan haken maar dan wel van een bestaand patroon. Succes voor iedereen die meedoet.

 • Heidi

  Kei leuk om te doen. Jammer dat ik in België woon.?
  Komen de patronen ook zichtbaar voor de mensen die niet meedoen?

  Groetjes Heidi

  • Hoi Heidi,
   Ook als je in België woont mag je gewoon meedoen hoor! Als je wordt geselecteerd is er wel een kans dat je een keer naar Zaltbommel moet afrijden. De deelnemers krijgen haakopdrachten, geen patronen. Ze moeten zelf het patroon bedenken. Groetjes, Anke - Team Wolplein.

 • Leonie

  Hallo!
  Het lijkt me ontzettend leuk om mee te doen maar ik heb nog nooit eerder patronen uitgeschreven en kan hier dus geen foto's van laten zien. Maak ik dan wel kans om mee te kunnen doen of is het een vereiste om voorbeelden van eigen werk op te sturen?

  Groetjes Leonie

  • Hoi Leonie,
   Het is wel een vereiste dat je patronen zelf kan bedenken en uitschrijven. En als we er dan voorbeelden van zien is dit wel een pre want dan kunnen we al zien wat je kan. Groetjes, Anke - Team Wolplein

 • Monique Bosman Jansen

  Zou de uitdaging graag een keer willen. Haak zelf veel en doe ook mee met Cal's. Heerlijk ontspannen haken.

 • Monique Bosman Jansen

  Zou de uitdaging graag een keer willen. Haak zelf veel en doe ook mee met Cal's. Heerlijk ontspannen haken.

 • Monique Bosman Jansen

  Zou de uitdaging graag een keer willen. Haak zelf veel en doe ook mee met Cal's. Heerlijk ontspannen haken. Vriendelijke grt Monique.

 • Pareltje

  Graag doe ik ook mee maar ik ben van Be lgie....

 • Fiona

  Hallo Wolplein,

  Wat een ontzettend leuk nieuws!

  Tot wanneer kun je jezelf inschrijven?

  ❤️

 • Vera

  Wat is de planning? Start 1ste opdracht en eindigt ?

 • arianne

  Heb mijzelf ook ingeschreven. Voor degenen die straks niet meedoen is het misschien wel fijn om het totaal aantal inschrijvingen te weten. Misschien kunnen jullie dat in een blog zetten. Ben zelf heel benieuwd. Wens jullie veel succes met het beoordelen van degenen die hebben ingeschreven. De wedstrijd zelf zal ook best spannend zijn, het zal vast een succes zijn. Jullie maken altijd zulke leuke koffie en wol presentaties. Hart.groeten en suc6

Moment...